Monday, 6 July 2015

BEAUTIFUL GIRLS NEED LOVE TOO



KELMARIN sempat lagi penulis menghadiri cabutan bertuah di Danga City Mall.

Walaupun para pengunjung yang bertuah terpilih ke cabutan bertuah ini tidak ramai, namun penulis masih tidak berjaya mendapat apa-apa hadiah yang ditawarkan, hatta hamper yang bernilai RM50 itu. Pemenang hadiah pertama yang comel lagi cun melecun diatas ini memenangi telefon pintar Samsung Galaxy S6 Gold. Sudah bukan rezeki penulis kali ini (ayat penyedap hati).


Selepas upacara 'lucky draw', penulis juga berpeluang merakamkan pertandingan Mini 4WD Charity Race yang sedang diadakan disitu.

Blog bukanlah hakmilik kekal.















13 comments:

  1. adik yan peminat kereta macam ni..tapi jenis yang murah...kalau tak silap kartun dash ada perlumbaan kereta macam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, sy pon x penah tau psl kartun dash tuu, ;p
      adik kak yan tu penah masuk tournament championship mcm kat atas tu takk?

      Delete
  2. Tak mampu la nak layan Tamiya ni.. spare part kecik cinonet pun boleh cecah $$$..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hobi yg mahal kan cik kak sham yg jauh dimata tuuu ;p
      kat padang pasir arab tu takkan takde tournament lumba unta keeeew mesti lebih menarikk

      Delete
    2. Kat sini tak ada Wak.
      Paling dekat pun.. nunnnn kat Dubai.

      Delete
  3. tahniah pada yg menang rezeki miliknya...jgn keciwa xmenang lain kali cuba lagi...

    ReplyDelete
  4. xpa wak.. xdak rezeki nak menang.. nanti dapat lah rezeki lain.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyela, untung sabut timbul kann., hehe tq

      Delete
  5. x pe mungkin rezeki lbh besar pasni who knows???

    ReplyDelete
  6. hehe...saya pun kalau join lucky draw, tak penah lekat
    tapi kalau suami saya, asyik lekat manjang!
    entah ilmu apa dia pakai ntah

    saya sukalah gambo yang penulis ambik
    mesti pakai kamera mahal

    ReplyDelete
  7. beautiful girls need love? mee too hiksss

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly