Friday, 25 December 2015

DAMN A NEW ORDER AND WE WILL BE REPLACED



Masa dalam perjalanan menyusuri jalan di bandar Seremban pagi kelmarin, mata penulis tertancap pada sebuah kedai mainan bernama De Toyz. Sejam kemudian penulis kembali dan tiba di depan pintu kedai 5 minit sebelum pintu dibuka. Mulanya hanya sekadar jualbeli tingkap (baca: window shopping) tetapi akhirnya terbelilah juga 2 patung mainan Star Wars itu. Demm.



Blog bukanlah hakmilik kekal.





12 comments:

  1. Assalamualaikum Wak...bukan terbeli lagi tu Wak....dah sengaja beli tu....hehehe...

    ReplyDelete
  2. Wak... anak lanang wak pun minat ke main miniature lego ni?

    ReplyDelete
  3. hahahaha da besaar minat patung lagi ye

    ReplyDelete
  4. Kes terbeli dengan sengaja lah ni :)

    ReplyDelete
  5. Semakik banyak lah koleksi wak ea....

    ReplyDelete
  6. Cantik. Detail dia kemas.

    Bagus keja2 assemble ni utk exercise otak.

    ReplyDelete
  7. kira Wak ni dark side lah..haha

    ReplyDelete
  8. Window shopping mesti terbeli juga.. hehe..

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat