Thursday, 24 December 2015

HADIAH SEGMEN APAKAH SAYA TELAH DITERIMA



ALHAMDULILLAH hadiah dari segmen Apakah Saya anjuran cik kak Fida Z Ein telah selamat penulis terima kelmarin. Punyalah banyak hadiah yang penulis terima iaitu sekotak 25 uncang teh Bharat, 3 jibik magnet petisejuk (baca: Fridge Magnets) dari Sarawak dan Cameron Highlands, bakul kayu dan bijirin lada hitam kailan.

Terimakasih penulis ucapkan semoga kita terus menjadi rakan siber yang baik-baik sahaja. Amin.

Nota pautan lalat. Entri penulis pasal Segmen Apakah Saya di SINI.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

37 comments:

  1. Assalamualaikum Wak....bukan biji lada hitam tu Wak....biji kailan tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam cik kak Fida tuuh, ooo biji kailan yee., hehe2 bole dimakan gitu saje keww.., ;p atau tu benih kailan utk ditanam?

      Delete
    2. Kena tanam Wak....pastu boleh buat kailan ikan ikan masin pula daunnya tu....

      Delete
  2. Alhamdulillah...rezeki tu, banyaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh cik kak aryan tuuh., alhamdulillah

      Delete
  3. Ah...camtulah klau rajin kan WAK...banyak hasilnya pendapatannya.

    ReplyDelete
  4. dah terima hadiahnya ya...syukur alhamdulillah...benih kailan tu tanamlah nanti boleh disayur sedap tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke, nnti wak try tanam benih kailan nih., hikhik2 tenkiu makPah

      Delete
  5. Syoknya dapat banyak hadiah.. Selalu rasa segan nak join contest bagai ni sebab kurang luck.. Hahaha rezki semua tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. suke suki je abang doc, x semua contest wak join yee., huhu2

      Delete
  6. tahniah.suka jugak kumpul FM tu..kalau dapat free gitu lagi suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak try la join penpal group dlm fb leh dpt fm dari seantero dunia., ;)

      Delete
  7. Tu dia..rajin wak ya masuk contest

    ReplyDelete
    Replies
    1. xlah ni saje suke suki je., orglen lagi rajin masuk GA la segmen la bagaiii., ;p

      Delete
  8. Tahniah Wak. Moga murah rezeki selalu

    ReplyDelete
  9. comel2 hadiahnya..banyak pulak tu..rezeki wak le

    ReplyDelete
  10. hadiah kontes x de mng lg ke wak?

    ReplyDelete
  11. masyuk.. rezeki tu Wak.. xyah beli teh sbulan..

    ReplyDelete
  12. Bnyk nye... alhamdulillah.

    Open tea table lh kt pantri camni

    ReplyDelete
  13. untung laa boleh banyak hadiaah. share sini sikiit :P

    ReplyDelete
  14. Tahniah wak.. lepas ni mengeteh di rumah sudah lah ye... :p

    ReplyDelete
  15. Tahniah wak menang hadiah.. ;)

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly