Wednesday, 2 December 2015

KAMPUNG WARNA WARNI



SEMASA di Central Market, perubahan yang amat ketara dari pandangan penulis setelah bertahun-tahun tidak bertandang kesitu ialah tiada lagi artis-artis pelukis tempatan didalam bangunan. Mereka telah dipindahkan diluar bangunan.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

38 comments:

  1. Replies
    1. timekaseh., header poyo jeer., kehkeh2

      Delete
  2. Cantiknya lukisan tu..
    Header baru nampak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan baru kena tukar langsir baru makk., hehe2

      Delete
    2. wak, buatkan langsir untuk saya..haha

      Delete
    3. ciksal nak langsir kecil molek gi je kat nilai 3 ., harhar2

      Delete
  3. dh lama xg CM...dulu selalu melepak situ...tgk org melukis....kali terakhir pergi tahun 2004 rsanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg pon ade org melukis tapi kat luar jeer., hehe2

      Delete
  4. Replies
    1. mmg chantek., dan halus lukisannya kann ;)

      Delete
  5. Replies
    1. x dpt wak nk tolong psl robot., wak mintak maap naa ;(

      Delete
  6. Replies
    1. lenkali singahla masuk sblom CM kene roboh., huhu2

      Delete
  7. kampung bunian ke apa tu wak? warna warni.. siap panjat pokok sakan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kampong biasa2 ajer., aktiviti budak kampong gituuu., huhu2

      Delete
  8. Tunggu lukisan mummy julia d situ...

    Tungguuuu

    ReplyDelete
  9. cantiknya lukisan tu...header pun diganti baru cantik juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh makPah., header poyo jeer ;p

      Delete
  10. Replies
    1. timekasehh., harhar2 perasan ke wak ;)

      Delete
  11. sapa yg pndai melukis tu bestnya.. berbakat sngt.. SR xberbakat langsung

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. bright sangat tu mcm silau ke mak anis?.,

      Delete
  13. Terbayang hulk tgh main kuda kepang. Hee ..

    ReplyDelete
  14. Cantik tapi silau mata klu pandang lama2

    ReplyDelete
  15. owh! header baru ekk?... cantek..

    ReplyDelete
  16. Wak ni pun sebenarnya kreatif jugak tau....sama mcm pelukis lukisan tu

    ReplyDelete
  17. ya Wak.. CT pergi sana tngh tahun hari tu pun tengok semua da dekat luar..
    yang kedai canting batik pun huurm..

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly