Thursday, 23 February 2017

TREND REMAJA UBAHSUAI BASIKAL SENDIRI

Cycling with cell phones: illegal or not?

Penulis sedang sibuk memotong rumput sekarang ini. Letak satu gambar boleh?

Blog bukanlah hakmilik kekal.

24 comments:

  1. Orang2 Malaysia ni kreatif Wak.
    Kalau boleh semua nak diubah suai.
    Basikal ke
    Moto ke
    Kereta ke
    rumah ke
    Muka ke
    Body ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo gambiran dlm blog bole diubahsuai kan kanng WP? hehe2

      Delete
  2. Kreatif itu bagus...jadi tak bagus bila apa yang diubah itu memudharatkan bukan saja diri sendiri..malah orang lain juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade jugak orang tak sayang nyawa diri sendiri mkcik PC kannn. ,huhu2

      Delete
  3. Replies
    1. haha2., cik Siti dh mcm hakim lah pulakkk., ;p

      Delete
  4. Anak kat rumah merengek nak basikal baru, belum bersedia nak belikan sebab risau dia semakin ligat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahar2., mkcik ni ingtkan kera dihutan disusukan., ;p

      Delete
  5. dah kembali zaman kanak-kanak sy remaja zaman sekarang ...zaman sy dulu basikal mmg diubahsuai .. siap pasang lampu lip2 kat jejari rim basikal tu ...handle basikal di senget kan .. tayar depan besar tayar belakang kecik mcm2 ....
    tu zamaN 90AN TU ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh, mkcik ni lagi retro matrempit nih., hikhik2

      Delete
  6. pakat semua naik beskal g keje ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat key ell mana nak parking beskal mkcik ye., nan ado ;(

      Delete
  7. Replies
    1. dh bosan main ipad computer game, main modify basikal la pulak mkcik kannn., ;p

      Delete
  8. Antara 3 kat atas tu..basikal Wak yang mana satu?..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo kete wak leh masuk dalam yard, ape klise naik basikal., hahar2

      Delete
  9. Ubahsuai xsalah tapi basikalnya slmt ditunggang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggang basikal pon xsalah kalo tak leka main sms wassap masa mengayuh mkcikPah kann., ;p

      Delete
  10. dah ramai yg kreatif skrg ni. benda yg diubahsuai ada yg berguna/ berfaedah, ada juga yg menyusahkan. time nak ubahsuai sesuatu tu, fikir dulu apa akibatnya. baik atau buruk. tp paling tak suka dgr bunyi motor yg macam ekzos nak tercabut tu 😒

    ReplyDelete
    Replies
    1. biarkan je ekzos motor jatuh langgar bumper tgh jalan, dia jugak yang kutip nanti., hehe2

      Delete
  11. Replies
    1. basikal roda 4 (wheelchair) taknak ke mkcik anis tuuh,. huhu2

      Delete
  12. Macam2 cara anak2 sekarang nak tunjuk kepakaran dan kreatif.. tapi biar kena cara dan niat...

    Salam singgah dari Bunda.

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat