Saturday, 8 April 2017

LEMPENG ANAK DARA & SHELLOUT MAK ETON

aTi with her Double Mcmuffin set.

Untuk baca entri Big Big Girl with a Big Big Breakfast hari Jumaat lepas, sila gostan di SINI.

Jumaat pagi tadi sebelum berlarian ke tempat bertugas, penulis dan anak wedok bersarapan di restoran makanan segera itu. Isteri penulis (yang itu) sudah pun berlarian ke tempat kerja beliau terlebih dahulu. Biarkan biarkan.

Tengahari, ada rakan penulis mengajak mencuba makanan laut Shellout di Kampung Pasir Putih. Dulu pernah datang ke sini, tetapi tutup lah pula. Ini adalah pertama kali dan terakhir penulis mencuba makanan Shellout. Baca, the first and the last ghiteww.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Hotcakes set.

First and last time trying Shellout Mak Eton Kampung Pasir Putih - not as I expected it. Sorry ;(

5 comments:

  1. Tentang Shellout seafood itu:
    1. Nasi lambat sampai,
    2. Kuantiti seafood yg sedikit, amat ciput...
    3. Rasa yg biasa2 ... hrmmm
    Yg peliknye, ramai pulak customer datang.., huhu, mukin bukan citarasa Wak kott., so sorry Mak Eton.

    ReplyDelete
  2. untuk kawan yg ajak wak tadi tuh, wak nk mintak maap naa.,
    1. lenkali kalo dh tau makanan kat warong mak eton tu sikit seciput je, jgnlah nak mandai2 so bini ko masak extra udang telor masin, pastu bawak tambah kat lauk tuuu., huhu2 memeyla wak bengang.,
    2. selalunye ko makan nasi separoh je, tp nape tadi siap order extra nasi tambah?
    tu je laa., byk2 ckp pon pale wak atas bawah dadi feninnn., ;p

    ReplyDelete
  3. Tak apalah Wak..sekali dah cuba alhamdulillah..sedap ulang...tak ok cari tempat lain pulak..jjcm..

    ReplyDelete
  4. Wak ...

    Mungkin rata rata tak tau lagi ... itu yg ramai tuh :)

    ReplyDelete
  5. Citarasa masing2 berbeza2 wak.
    Sampek mumert ndas ngisor nduwor yo wak.

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly