Saturday, 21 April 2018

CHENG

Ebi Tenpira

Hari Sabtu penulis pun berlarian ke Masai, tapi tiba di tengah jalan isteri penulis yang itu sedang berlarian pula ke Simpang Ampat. "Nak tengok anak lanang kat rumah sewanya," katanya.

Jadi, dipendek cerita. Singgah di Tesco Tampin dan kemudian makan sushi di Sushi King Cheng sahaja.

Movie lalat. The Equalizer (2014) - unfinished.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

2 comments:

  1. Plate purple ni mahal kan Wak compare dengan pink dan satu lagi color tu hehehe....

    ReplyDelete
  2. hari Selasa hari tu rakan sepejabat bagi plihan makan tengahari 1. sushi king, 2. sushi king, 3. sushi king... maka mmg kena peegi sushi king je la...

    saya makan mee udon dng takoyaki je...

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly