SALAM SYAWAL - Wak Can Walk in Doha Too

Waktu Solat (Qatar)

SALAM SYAWAL

By Wak Lat - Saturday, July 09, 2016

The only raya card this year from a postcard friend. Thank you cikgu Hazurai.

Assalamualaikum kawan2 penulis semua2 lah.

Sempena hariraya aidilfitri yang mulia ini, penulis ingin mengucapkan:

SELAMAT HARIRAYA, MAAF ZAHIR BATIN.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

31 comments

  1. Assalamualaikum Wak...lama tak dengaq cita ni.

    Bak kata lagu kumpulan khalifah...hang pi mana...hang pi mana...

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Wak...
    Maaf Zahir dan Batin
    Samalah kita dapat satu jer.. kad raya ngeh!ngeh!ngeh! tapi Mrs. A dapat dari VVIP (poyo nyer...)

    ReplyDelete
  3. salam lebaran wak...mohon kemaafan jika ada terkasar bahasa atau tulisan :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya gak sis encik lalat hihi

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya..owhh lama wak tak update.kemana perginya

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Wak dan family.. ;)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya wak.
    Tak payah nak lari laju sgt..ye :P

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya wak...
    naper dh lama tak de ntry...

    ReplyDelete
  9. SALAM SYAWAL WAK APA KHABAR

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Wak,

    Selamat Hari Raya diucapkan..
    Tahun ni kad Raya saya lebih 3 keping dari Wak..
    Tahun ni ter'miss' pulak nak exchange kad raya sesama rakan blogger..
    In sha Allah ada umur tahun depan saya prepare awal Ramadhan.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Salam Syawal, Wak. Lama tak singgah sini. Hehe.

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya tiga kutu. nak duit raya hihi :P

    ReplyDelete
  13. Salam penutup Syawal 1417H...
    long time no see..

    ReplyDelete
  14. Ya. Wak.. dah delete dah komen tu. Ok, salam penutup syawal. Eh syawal dah habis sebelum maghrib tadi. Huhu.

    ReplyDelete
  15. Selamat Hari Raya (walau raya dah habis) hihihihihi

    ReplyDelete
  16. kita pun nak ucap selamat hari raya hehe!

    ReplyDelete
  17. salam Wak, lama x singgah cni. pe kabor?

    ReplyDelete
  18. sampai raya ajii bila lalat nak hupdate niii

    ReplyDelete
  19. Hahhaaa...maybe wak tunggu raya tahun depan kot

    ReplyDelete
  20. Kabare wak..harap nya baik2 shj. lama tak keudara :)

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  22. Aslm, dah lama x ngopi ni, Salam Aidil fitri sahabat

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly