WELCOME BACK JALAN AMPANG - Wak Can Walk in Doha Too

WELCOME BACK JALAN AMPANG

By Wak Lat - Tuesday, July 09, 2019



Assalamualaikum kengkawan semua-semua lah.

Hari ini hari pertama penulis bertugas memotong rumput di persimpangan Jalan Ampang dan Jalan Jelatek ini.
Semoga dipermudahkan amin ya robbal alamin.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. waalaikumsalam... moga segalanya berjalan lancar ameen

    ReplyDelete
  2. WSALAM PA KHABAR WAK SELAMAT MEMOTONG RUMPUT...TINGGI NAMPAKNYA RUMPUT KAT JLN AMPANG TU HEH...HEH.

    ReplyDelete
  3. ni mcm kat great eastern je ni? hehehe

    ReplyDelete
  4. Tempat tu sibuk sangat harap tugasan berjalan lancar

    ReplyDelete
  5. Semoga semua urusan akan sentiasa dipermudahkan oleh-Nya

    ReplyDelete
  6. Waalaikummussalam Wak
    Alhamdulillah dah kembali memotong ya...
    Setahun dah hiatus tu

    ReplyDelete
  7. moga sentiasa dibawah kasih sayang Allah walau apa jua tugasan yang dilaksanakan.
    Kabare' wak?

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Wak...rezeki tidak salah alamat kan wak..di mana2 kita berada dah tertulis rejeki kita. Rejeki wak motong rumput di keyy ell ni cam luar biasa jer bunyinya wak..

    ReplyDelete
  9. W'salam Wak Lat,
    Welcome back..

    ReplyDelete
  10. waaahh dekat dgn setiawangsa tu

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly