WALKING WITH WIFE - Tiga Lalat 2021

WALKING WITH WIFE

By Wak Lat - Saturday, October 12, 2019



Tidak seperti dua minggu sudah, petang tadi isteri penulis (yg itu) tidak mahu berlarian keliling kebun kelapa sawit dan pokok pisang.
Jadi penulis temankan saja hingga kehujung jalan tar dan pulang ke pangkal jalan.
Peluh jantan pun tidak sempat keluar.

Entri terdahulu:
15 Sept & 29 Sept 2019.

Taman Tasek Tun Jeanne Abdullah
Pasir Gudang, Johor, Malaysia
Oct 12, 2019 5:05 PM | Walking

Distance 2.8 km
Duration (Total) 0h 44m 29s
Duration (Active) 0h 44m 29s
Duration (Paused) 0
Avg Speed 3.8 km/h
Highest Point 100 m
Total Ascent 50 m
Difficulty Family

Blog bukanlah hakmilik kekal.



  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Alhamdulillah
    Berlarian dan pulang ke pangkal jalan.
    Yang sedihnya kalau tak mau pulang.

    ReplyDelete
  2. Yes..dah pergiiii...egtkan namanya tasek seri alam...sebab kat sri alam.hahaa..thankss info..nnti nak buat entri....baru tahu nama....

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. jumpa pangkal jalan ye wak 🤗

    Seronok bila briswalk diwaktu pagi udaranya nyaman..

    ReplyDelete
  4. comel je hasben n wifee pegi exercise hehe..

    ReplyDelete
  5. Berjalan pun bagus ..yg penting keluar peluh..sihatt..

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly