Thursday, 21 May 2015

OLE OLE KOREA



PETANG kelmarin penulis sudah menerima satu sampul surat berisi hadiah cenderahati dari blogger popular yang manis dan jelita itu. Siapalah tidak kenal JM ya. Hadiah penyepit pengetip kuku dari Korea kerana penulis antara Top 20 Commentator katanya. Terimakasihlah pada cik JM yang sudi bersusah payah menghantar hadiah kepada penulis yang biasa-biasa ini. Semoga kita akan tetap jadi rakan siber yang baik-baik saja. Ini nota kecil tulisan tangan dari cik JM :



Wak!
Tahniah kerana menjadi
salah sorang Top Komentar
blog JM. Ini bukan Iphone6
tapi ikhlas dari JM.
- JM 2015

Link dari blog JM - Korang mesti baca entry nih.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

22 comments:

  1. bukan penyepit lah Wak...tapi pengeti kuku kih kih kih....waktu ketip kuku tu ingat JM tau kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. harhar2., dh berumur nih byk no silap taipnye., ;p

      Delete
  2. wak pinjam jup ketip kuku...nak merasa ketip kuku koya..huhu

    ReplyDelete
  3. Tang iphone6 tu bolehlah bygkan jm tgh wink.
    Heee..

    ReplyDelete
  4. Comel ketip kuku tu.nak guna pun sayang.buat hiasan jelah

    ReplyDelete
  5. kitew pun ada..hehe..
    sayang nak guna kan..lagipun kecik sangat..

    ReplyDelete
  6. ehh...dah tukar TAJUK lahhhhhhhhhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih, tukar tajuk je, takut nnti ade yg mroyan ., harhar2 dlm ati sape yg tauuu

      Delete
    2. ada yg meroyan? makna nya ada yg sayang sama Wak lah tu so hati2...JM x pe...

      Delete
  7. comelnya hadiah....takda lagi ke...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo abg nak, gi la tanye tuan punye rumah kat sana disana ., hehe

      Delete
  8. Replies
    1. SS dh bangun tdo atas meja tu kewww., hehe2

      Delete
  9. Untunglah ramai yang sayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak MRs A jgnle jeles ya, ni bukan sinetron sayang disayang, cuma penghargaan kawan kawan yang memeriahkan blog masing2 sajeew., hehe2

      Delete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat