Tuesday, 22 December 2015

COMIC FIESTA 2015

The ticket belong to aQi.

KELMARIN penulis menghantar kaum kerabat penulis dan rakan-rakan mereka ke Pesta komik (baca: Comic Fiesta 2015) di The Mines. Tetapi penulis tidaklah masuk ke dalam dewan pameran dan hanya mengambil gambiran di luar sahaja.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

The arrival.

kyone and Ringo Hana.

Early birds please enter here.

mr yoo and some.

apparently, this will hit somebody!

Early birds crowds..

On-site registration..

it looks heavy.

three girls

they come with costumes

so blue

waiting for friends..

aQi and his KL's friend

some costumes are fully and semi-synthetic (ooops)

more costumes..

honoka kosaka (left) and hunting cap brothers (right)

25 comments:

  1. ramai sgt cosplay anime sampai tak tahu pun diorg jadi sapa, huhu. seksayyyy sehhh.. hahah jaga mata tu wak :p

    ReplyDelete
  2. hebatnya anak2 muda kita cantik2 bergaya semuanya..

    ReplyDelete
  3. Macam2 watak ada ye, tapi seksi2 la. Hehe..

    ReplyDelete
  4. tu dia.. kostum2 semua cun2 belaka..hihi

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. gi lah Anies, lagi seronok dari gi Vicarage Road..hahaha

      Delete
  6. tu dia wak, rasa macam kat oversea ye

    ReplyDelete
  7. seronok nengok mcm2 gaya pakaian cosplay nih....
    kadang nengok mcm tak kene je... mcm over pun ada pakaian nyer... lagi2 yg spende gitu huhuhu

    tp takde 1 pun cosplay yg dana kenal wataknye

    ReplyDelete
  8. kiteorg kat mall the mines pun sempat bergambar dgn cosplay comey2..anak2 le teruja...mak pak tak kenal pun tu sapa hahahaaha

    ReplyDelete
  9. Wah ramainya dh mcm bif bad Wolf pun ada. Hiks

    ReplyDelete
  10. Fuhhh! Ramainya orang! Amboi, wak! Sakan mengambil gambar nampaknya :)

    ReplyDelete
  11. sumpah akak x tau pun apa benda semua ni...hehehe ni zaman korang la ni erk...

    ReplyDelete
  12. Wah banyak juga yang cosplay pergi sana.
    Very colourful.

    ReplyDelete
  13. laaa.. patutla semalam nak gi the mines jem giler... rupanya ada bende alah ni.. btw, syok kalau dapat pergi event ni, sebab dapat ambik gambar banyak2

    ReplyDelete
  14. patutla semalam jem giler nak gi the mines

    ReplyDelete
  15. btw, memang best gi event ni sebab dapat ambik gambar2 pelik

    ReplyDelete
  16. macam2 watak kartun di tampilkan..
    cantik2 gambar wak ambik

    ReplyDelete
  17. kat msia pun dah ada camni, tp mujurlah tak keterlaluan sangat

    ReplyDelete
  18. ramainya org.. kwn seraa ada sorang yg pergi ni sbb dia upload pic kat fb..:)

    ReplyDelete
  19. hwaaa nape qila tak tahu psl ni T_T

    ReplyDelete
  20. huurm.. kenapa Wak tak masuk ? ehehe.. skodeng kat luar je eh..
    tak sangka event macam ni dapat tempat kat Malaysia gak..

    ReplyDelete
  21. Huiyooo ! teringin nak pi.. tapi, nengok kan orangnya yang beratur tu... idak lah teman.. tak sanggup rasenye...

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly