Friday, 22 January 2016

TIGA LALAT CALENDAR GIVEAWAY: THE WINNERS



ASSALAMUALAIKUM kepada pembaca blog penulis yang biasa-biasa ini. Hari ini penulis akan umumkan pemenang untuk segmen Tiga Lalat Calendar Giveaway kelmarin. Seperti yang penulis war-warkan ada 2 kategori dan ada 2 pemenang untuk setiap kategori, secara rawak dan entri paling menarik.

Tanpa membuang masa, maka terimalah...

Untuk kategori paling menarik dan kreatif, penulis sebenarnya mencari blogger yang ada menyebut blog penulis yang satu lagi iaitu blog "A Postcard I Want". Daripada 53 peserta, hanya seorang sahaja yang menyebut blog poskad penulis itu, iaitu cik Yana Libra. Katanya, "Pemilik blog ni seorang yang sempoi dan kreatif. Juga suka swap poskad dengan orang luar negara. Ramai tu pen pal wak. Bukan sembarangan orang pemilik blog ni." Olehkerana itu, seorang lagi pemenang entri paling menarik dan kreatif akan penulis masukkan dalam cabutan rawak menjadikannya 3 pemenang.

Untuk cabutan rawak, selepas mengemaskini nama-nama peserta (senarai penuh ada dibawah), berikut adalah peserta yang berjaya terpilih mengikut random.org.


9. http://wanitagaramdangula.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Malinda
37. http://farah-atiqah98.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - FarahAtiqah
52. http://aniesandyou.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - dear anies

Tahniah untuk semua pemenang kalendar penulis dan diharapkan dapat memberikan nama dan alamat untuk tujuan pengiriman hadiah. Sekiranya tiada maklumbalas dari pemenang sehingga hari Jumaat (22/1/16) tengahari ini, penulis berhak untuk memilih pemenang yang baharu. Untuk yang tidak berjaya, penulis juga mengucapkan ribuan terimakasih kerana sudi menyertai segmen ini dan semoga kita berjumpa lagi di segmen yang akan datang.

UPDATED: 26.1.16. Kesemua hadiah telah di pos ekspreskan kepada pemenang. Harap maklum.


==============================================================================
Untuk rujukan sahaja, berikut adalah senarai penuh peserta yang sudi dan layak menyertai dalam segmen Tiga Lalat Calendar Giveaway.

  1. http://famf-tower.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Farrah MF
  2. http://aizamia3.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - aizamia3
  3. http://28febtojuly59.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - ma ❥
  4. http://www.pokcikblogger.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Pokcik Blogger
  5. http://blogbicaracinta.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html?m=1 - cinta
  6. http://projekabc.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway-copy-best.html - Fadzi Razak
  7. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - gulew kapas
  8. http://thesecretsofleonerz.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Yana Libra
  9. http://wanitagaramdangula.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Malinda
  10. http://nurul-izwa.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - idzwa kamaruddin
  11. http://www.sallysamsaiman.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Sally Samsaiman
  12. http://www.kisahsidairy.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Siti Rohaida Yusof
  13. http://adnan-daughter.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Anizz Annisa
  14. http://hersilenthoughts.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Princess Syazliyana
  15. http://25april2011.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Jasmin Ibrahim
  16. http://jombercontest.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Hani Fadhlina Abdul Rahman
  17. http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Siti Nurzafirah
  18. http://myemosaid.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - addin farhani
  19. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Miss Mulan
  20. http://www.sheilainspire.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Sheila Adziz
  21. http://munirahmustafar84.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway_16.html - Munirah Mustafar
  22. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Siti Sorfiena Syasha 
  23. http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Karimah Zulkafali
  24. http://www.inanihazwani.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html#.Vpo5Lzh97IU - Inani Hazwani
  25. http://perducinta.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Perdu Cinta
  26. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Noor Akma 
  27. http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Nadratul Syazwana 
  28. http://nonasani.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway-copy-best.html - Nona Qiyah
  29. http://www.azhafizah.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Azhafizah Md Nor
  30. http://aisyasakura.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Aisya 사구라
  31. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Ms. Kejupenyet
  32. http://jmbelog.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Jamil Hashim
  33. http://whitebarley.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Fidah Shah
  34. http://mamapapaamir.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - mama amir
  35. http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Ms Qiyah Saad
  36. http://karyaku-paridahishak.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-kalendar-give-away.html - paridah 
  37. http://farah-atiqah98.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - FarahAtiqah
  38. http://dsoulmyra.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Myra rozaini
  39. http://hnr318.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - nhhas
  40. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - nur sabrina
  41. http://www.keladionline.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - keladi ubi 
  42. http://zakiepurvit.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Kakzakie Purvit 
  43. http://www.masturadin.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - kisah earty 
  44. http://baby-pose.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - babYpose 
  45. http://www.yatizul.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Cahaya Hayati 
  46. http://adna2029.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - nor nazliana 
  47. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Noor Najwa 
  48. http://nusha1706.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - nuyui a.k.a miss Yui 
  49. http://cahayahidupku2569.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) 
  50. http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway-copy-best.html - Umie Yana
  51. http://www.nurfuzie.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - Eintan Nurfuzie 
  52. http://aniesandyou.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - dear anies 
  53. http://ujieothman.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html - ujie othman

51 comments:

  1. Replies
    1. timekaseh yee, (wakil dr pemenang)., hehe2

      Delete
  2. Tahniah kepada pemenang2. Thanks Tiga Lalat buat segmen ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh juga babypose sudi join segmen wak tuuh., ;p

      Delete
  3. Replies
    1. timekaseh CX yee (wakil pemenang) ., ;p

      Delete
  4. Tahniah uols...

    Betul lah "aniesandyou" ckp hrtu... join last2 ni ada luck... hi hi hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. harhar2, untung sabut timbul jee., ;p

      ps. apsal cik huda tak bodek2 blog poskad wak tuuuh., kihkih2

      Delete
  5. Replies
    1. timekaseh krn join GA wak jugak., ;p

      Delete
  6. tahniah kpd yg menang. lain kali anjur GA lagi.

    ReplyDelete
  7. tidak ada rezeki.. tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada pemenang.....hehehe.

    ReplyDelete
  9. Tak menang. Wak tak mkn bodek. Hehe..
    Sekali tengok penyertaan gila ramai. Fuh..
    moralnya, klau ada syarat jd folower blog lg satu, blog tu pn kena mention dlm n3. Nmpaknya sy tak berfikir jauh ke depan. Huhu.
    tahniah lah utk pemenang2.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah syukur..ada gak rezeki saya...tq wak..tq pada kawan2 yg sama2 join gak...jap lagi saya email wak ye ^__^

    ReplyDelete
  11. terima kasih wak sbb pilih sy..excited laa pulak hari ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh wak dh trime detail alamat anies tuuh., tunggu je la kalendar wak tu ., hehe2 timekaseh

      Delete
  12. Waah.... tahniah buat semua yg bertuah
    Mesti lompat bintang dpt kalendar cantik:)

    ReplyDelete
  13. Wak..
    Tak lama lagi nak CNY.. takda projek ape2 ke?

    P/s;
    Tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat semua pemenang, maaf wak tak sempat nak join,terlepas pandang,next time yee..in shaa allah :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat semua pemenang.. ;)

    ReplyDelete
  16. Tahniah pada yg berjaya...wak memang terbaik cepat je umum pemenang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 semua pihak berpuashati., dan pemenang dpt memberikan alamat seberapa segera untuk penghntran hadiah., huhu2

      Delete
  17. terlepas nak join ni wak..tahniah kepada pemenang!

    ReplyDelete
  18. tahnia..ya kepada pemenang....

    ReplyDelete
  19. Tahniah! Mrs. A ucapkan kepada 5 pemenang tu!
    Untunglah dapat kalender Wak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4 je pemenang ye mak mrsA ., ;p

      Delete
    2. Eh! 4 aje ya...
      Lorrr... ingatkan Mrs. A pun dapat 1 muahhaaaaa...

      Delete
  20. tak perasan pulak ada giveaway..tahniah kepada pemenang..pengkalah sila cuba lagi tahun depan..hehehe

    ReplyDelete
  21. Tetiba Wak buat giveaway, tak tahu pun..
    Tu lah mak meratap tunggu postcard & sibuk dengan blog postcard.. :,(

    ReplyDelete
  22. tahniah buat pemenang.. hehe
    tak sempat nak join.

    ReplyDelete
  23. Tahniah buat semua pemenang. Memang beruntunglah dapat kalendar daripada Wak. Wak ada letak signature ke kat semua kalendar tu? Maklumlah Wak kan photographer gempak katanya.. Ramai peminat! Peminat gambar ya Wak, bukan peminat Wak ^_^

    ReplyDelete
  24. Kalau tak sertai giveaway tapi nak jugak kalendar tu boleh ke...ahahhaaa... Patut la blog sana dah menyepi rupanya dah ada rumah baru. Akak sekarang pun dah tak aktif sangat so memanh lah tak dapat nak menjejak kawan2 yg hilang.

    ReplyDelete
  25. Alhamdulliilah ~ Calendar sudah selamat sampai.. Sangat cantik ~! Terima kasih sekali lagi ^o^

    ReplyDelete
  26. Tahniah kepada pemenang.bestnya dpt calendar.

    ReplyDelete
  27. Tahniah kepada pemenang.bestnya dpt calendar.

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  29. tahniah pada semua pemenang!!

    ReplyDelete
  30. Untuk kakak kesayangan ni tak ada ke kalendar...ekekkee...

    ReplyDelete
  31. yuuhu Wak !! lama tak jenguk sini.. jangan mrajuk eh Wak.. ehehe..

    ReplyDelete
  32. tahniah pemenang semua.. xdan menjenguk sini.. tatau ada GA ehe..

    ReplyDelete
  33. uit Wak.. lama benar menyepi.. manakah Wak ? selamat hari raya..

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat