Tuesday, 19 January 2016

TIGA LALAT CALENDAR GIVEAWAY (CLOSED)

Tiga Lalat Calendar Giveaway (CLOSED)

*FORWARD. INI ENTRI MELEKAT. UNTUK ENTRI TERKINI SILA BERGULING-GULING KEBAWAH.*

UNTUK pertama kalinya dalam blog tiga lalat yang ini, penulis ingin membuat mini giveaway sebagai menghargai pembaca blog penulis yang biasa-biasa ini. Kali ini, penulis akan memberikan 4 kalendar 2016 yang direka sendiri oleh penulis dengan gambiran-gambiran yang pernah memenangi peraduan dan memasuki majalah fotografi.

Cara-cara:
1- Follow 2 blog penulis: blog "Tiga Lalat" dan blog "A Postcard I Want".
2- Buat satu entri bertajuk "TIGA LALAT CALENDAR GIVEAWAY"
3- Tinggalkan pautan entri di ruangan komen di bawah.
4- Kopipes (baca: Copy and paste) banner di bawah ke dalam entri:



Terma & Syarat
1- Terbuka kepada blogger yang tinggal dan beralamat di Malaysia sahaja.
2- Merupakan follower dua blog "Tiga Lalat" ini dan "A Postcard I Want" itu.
3- Pemilihan pemenang 100% terletak ditangan penulis 3lalat tanpa prejudis, sebarang surat ugutan tidak akan dilayan.
4- Pemilihan 4 pemenang adalah berdasarkan 2 kategori: 2 secara rawak dan 2 entri yang paling menarik dan kreatif menurut firasat penulis. Jika tiada entri menarik, penulis berhak memilih secara rawak sahaja.
5- Kalau penulis dapat kesan sebarang tipu helah, muslihat dan penipuan, penyertaan akan terbatal serta merta.
6- Hadiah (kalendar) adalah seadanya dan tidak boleh ditukar dengan wang ringgit atau ditukar dengan diri penulis (kowser uools) atau apa-apa sahaja.
7- Hanya seorang blogger saja boleh memenangi satu hadiah kalendar walaupun dia ada banyak berjuta2 lemon blog yang lain.
8- Penulis berhak menukar cara-cara dan syarat mini giveaway ini.
8- Tarikh tutup penyertaan: Isnin malam Selasa | 18 Januari 2016 | 12.00 tengahmalam (jam penulis). TAMAT.

Counting Down To


Blog bukanlah hakmilik kekal.

191 comments:

  1. Asslamu'alaikum,
    Saya joined GA wak ni.
    Tapi kenapa saya tak jumpa butang follow blog wak yang satu lagi tu?

    http://famf-tower.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay cik Farrah tuuh, wak dh updet, timekaseh atas feedback psl follower button tu erk., hehe2 ., and gudluck on your participation., tq

      Delete
    2. Orait, wak. Dah follow blog lagi satu.

      Delete
    3. oke selamat berjaya cik farrah., ;)

      Delete
    4. wak sorokkan button follow tu kak farrah.. T_T

      Delete
  2. nanti saya join..kena fikir entry kreatif dan bebas penipuan untuk mendapatkan kalendar hot top meletup ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyela ciksal tuuh., jgn tungu lama2 erk., semoga mendpt idea kreatif yg paling bernas., ;p

      Delete
  3. BEST GA WAK NI...NANTI MAKPAH JOIN..MERAMAIKAN JER XRETI JUGA NK IKUT SYARAT WAK TU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. makPah no worries yee., apa2 nnti wak tolong., timekaseh ;p

      Delete
  4. alaaaaa....tak bole nak mintak tolong dgn dukun nek minah belacan la gamaknyeee...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mehla join mak., jgn ckp wak x bgtau yee., hehe2

      Delete
  5. pergghhhh.....ada GA laaaa.....nati kalau sempat sy join.....tinggalkan tpt parking OKU utk sy yer wak.....hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. no worries cik kak Deanna Morni tu yee., parking sentiasa terbuka., lmbt lagi tutup., hehe2

      Delete
  6. Wahahaha...beguling-guling mak baca syarat dan terma tu...nasib tak jadi kertas termal lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. syarat terma biasa2 mcm GA orglen jugak mak nasa yee., maila join kalo sudi., hikhik2

      Delete
  7. Nak join nanti.. wak reserve kan tempat kite ek.. kihkihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat masih terbuka ye., lmbt lg tutup ye mak aizamia tuuu., jgn buat2 lupa nk dtg lagi sudahh., harhar2

      Delete
    2. ok wak.. confirm kite join.. ;)

      http://aizamia3.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

      Delete
    3. oke mak aizamia tuuh, timekaseh dan mugo berjaya yee ;p

      Delete
  8. sy tggu hari terakhir utk join wak sbb sy percaya last2 minit ada luck lucky laki bini hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke no worries, jgn lupa last minit nak join sudah., alalaaa ;p

      Delete
    2. "last2 minit ada luck lucky laki bini"<--part ni takleh tahan gelak dah hahahaha
      nak join tapi hermm hermm tak kreatifla pulak. baru cdg nk menipu hehehe =P

      Delete
    3. cik anamizu tuuh, ada 2 kategori, rawak dan kreatif, insyaAllah untung sabut timbul., hehe2

      Delete
    4. hahahaha.... luck laki bini ye Anies....

      Delete
  9. Kita tengok siapa menang jelah. Yeay..

    ReplyDelete
  10. macam pernah ku nampak syarat2 join GA ni tapi di mana yaa? hahahaha
    goodluck uolls!

    ReplyDelete
    Replies
    1. maila join GA wak fulakk., misti Zyra punye idea kreatif jugak kannnn., hehe2

      Delete
  11. bagi la hadiah gempak sikit, wak. baru makcik join...hehe

    gurau jek, wak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak ni blogger picisan ciput jakk., lainla kalo makcik nak tolong sponsor sikit., hikhik2

      Delete
  12. saya join :)
    http://28febtojuly59.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm, wak dh komen dlm entri blog cik ma tu, sila letak backlink yee., kalo x phm sila emel wak., 3lalat@gmail.com

      Delete
    2. mcm da ok kann. cuba tgk :p

      Delete
  13. Nak join nak menang.... nak calendar tu ... plisssssss...

    Errr tapi tak kreatif...

    Alaaaa... mcm mn ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ada 2 kategori tu, kalo x kreatif tgk nasibla, untung sabut timbul., hikhik2 kalo x cuba kita x tauu ye cik huda tuuuh ;p

      Delete
  14. Nnt sat na... tgh kumpul ilham...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kumpul jgn x kumpul., jgn tak buat entri n bgtau wak sudahh., harhar2

      Delete
  15. pokcik join..

    http://www.pokcikblogger.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq pokcik, nnti wak check pokcik ni mmenuhi syarat x? hehe2

      Delete
  16. Angkat tangan tinggi2

    Join!

    http://blogbicaracinta.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe2, mak siti silala turun tangan tuu., wak nmpk wak nmpk., harhar2 timekaseh krn sudi luangkan masa join GA biasa2 wak nih n mugo berjaya yee., ;p

      Delete
  17. Saya join

    http://projekabc.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway-copy-best.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik fadzi, tenkiu sbb sudi nk join mini GA wak ni, but u need to follow both blogs first to be eligible., tq

      Delete
  18. Replies
    1. oke noted, thank you ., mugo berjaya ;p

      Delete
  19. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik mieza, timekaseh join, mugo berjaya yee ;p

      Delete
  20. saya join ye :)

    http://thesecretsofleonerz.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh cik yana tuuh, timekaseh sudi join., gudluck yee ;p

      Delete
  21. saya tak dapat lah join....

    tapi saya nak wish good luck kepada yang men Join GA ini...

    :P

    ReplyDelete
  22. wak akak udah join tuuh...jangan cakap akak tak payung...

    http://wanitagaramdangula.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. harhar2., payung pinjam dari nek minah belacan yee mak garam gula tuuu ammvoiii., mugo2 berjaya ., timekaseh daun keladi wak ucapkan krn sudi join contessan GA biasa2 wak tuuh.,

      Delete
  23. Ala wak...mak ni tak biasa lah joint2 giveway ni...good luck pada yg sertai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala mak, biasa biasakan try join mini GA wak ni., ala bisa tegal biasa kata org kann., hehe2

      Delete
  24. tinggal jejak dulu nanti saya datang balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan silakan cik ash, jgn lupa datang lagi sudahhh., harhar2

      Delete
  25. wahhh suka sabar wak sabarr nak join nih!!

    ReplyDelete
  26. Nak join keee.. tak nak join.. nak join keee.. tak nak join.. belum ada keberanian lah wak. esok-esok ada lagi kaaaannn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa mak, join suke suki je., apa nak takutnye, bukan wak makan olang yee., huhu2

      Delete
  27. Tanjat gugurl tauuu hahaha... ada bunyikk jamm hehehe... hehe good luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dah, jgn tanjat selalu, maila join GA wak nih., ;p

      Delete
  28. Hai wak, datang singgah.. semoga meriah GA wak ye.. Buat masa ni xsempat nak join GA..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper cik syida tuuh, no worries, be happy ;p

      Delete
  29. http://nurul-izwa.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    Nahhhh dah join wak..kalau tak menang say hentak wakk....ehh saya hentak kaki nanti..kekekee...~ ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh join GA wak nih, mugo berjaya.,

      Delete
  30. http://www.sallysamsaiman.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    Sally singgah Wak oii...cuba nasib!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke cik Sally, timekaseh join GA wak nih, mugo berjaya.,

      Delete
  31. ok wak..saya join
    http://www.kisahsidairy.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke mak siti, timekaseh join GA wak nih, mugo berjaya.,

      Delete
  32. hyeee.. anis join walau xkreatif..hihi.. nak tambah kenalan kat sini boleh kan .. hee

    http://adnan-daughter.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
  33. http://hersilenthoughts.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh cik puteri, mugo berjaya.,

      Delete
  34. saya dtg join ya..1st time dtg...tq
    http://25april2011.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh cik jasmin, mugo berjaya.,

      Delete
  35. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
  36. wak, saje nak jadi polis tengok idea orang lain...

    apesal semua entry does not exist... ke SN yang lambat sampai ni.. maaflah.. bajet ciput.. kena naik gerek ja.. tu yang lambat... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper, biar lmbt asal selamat kann., ;p

      Delete
    2. hehehe.. ye ka selamat wak..?? mmmm

      Delete
  37. join jugak walaupun pening lalat...

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok ciksiti, timekaseh join GA wak nih, mugo berjaya.,

      Delete
  38. addinfarhani join jugak (^^,)
    http://myemosaid.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh cik addin, mugo berjaya.,

      Delete
  39. hebak juga syarat-2 nya tu wak . nak kretaif , kena korek smua blg wak ni ... hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam mak vee, nk kreatif korekla sikit., nk interbiu wak pon bolee ., harhar2

      Delete
  40. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh cik mulan, mugo berjaya.,

      Delete
  41. rajinnya wak.. ni mmg boleh tambah followers and comments.. good luck wak.

    ReplyDelete
  42. salam wak... saya join
    http://www.sheilainspire.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam dan timekaseh cik sheila, mugo berjaya.,

      Delete
  43. saya dah FOLLOW & JOIN

    http://munirahmustafar84.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway_16.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh cik munirah, mugo berjaya.,

      Delete
  44. saya join :)

    http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
  45. Joined :D

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh cik karimah, mugo berjaya.,

      Delete
  46. Joined :D
    http://www.inanihazwani.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html#.Vpo5Lzh97IU

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh cik inani, mugo berjaya.,

      Delete
  47. Wak...PC join ya..
    http://perducinta.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh join yee mak PC, mugo berjaya.,

      Delete
  48. Join seadanya...

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh join yee cik noor Akma, mugo berjaya.,

      Delete
  49. Salam. Nad join ye :)

    http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam dan timekaseh join yee cik Nad, mugo berjaya.,

      Delete
  50. Salam kenalan blogger ya, hehe~ join sudahhh ~ follow done, moga ada rezeki . Amin

    Jemput datang :-

    http://nonasani.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway-copy-best.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik qiyah, timekaseh join dan mugo berjaya yee., ;p

      Delete
  51. Joined :)

    http://www.azhafizah.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik azhafizah, timekaseh join dan mugo berjaya yee., ;p

      Delete
  52. As salam. Tahniah sbb mampu menganjurkan giveaway. Abam kie x sempat join tp abam kie dah follow blog Wak. TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam abam kie, xjoin xper., join pon dh oke tuuuh ;p timekaseh

      Delete
  53. http://aisyasakura.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    join

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik aisya, timekaseh join dan mugo berjaya yee., ;p

      Delete
  54. Join (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik keju, timekaseh join dan mugo berjaya yee., ;p

      Delete
  55. jm join http://jmbelog.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam abg jamil, timekaseh join dan mugo berjaya yee., ;p

      Delete
  56. Meriah nya sambutan..susahlah Mak nak menang kalau macam ni.
    Dah le tak boleh ada penipuan atau muslihat :D:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. random je mak fidah, mak x join x menang lar., huhu2

      Delete
    2. Mak Join :)

      http://whitebarley.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

      Delete
  57. saya join yer... ^_^
    http://mamapapaamir.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam mama amir, timekaseh join dan mugo berjaya yee., ;p

      Delete
  58. Saya join..mesti baca..persoalan tentang nama blog tiga lalat..hehe

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik qiya, timekaseh join dan mugo berjaya yee., ;p

      Delete
  59. http://karyaku-paridahishak.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-kalendar-give-away.html?showComment=1453025667272#c3093497700513345175

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam makPah kene check balik link url ke blog wak dlm entri blog makPah tu silap sikit, kene betulkan dulu bolee?

      Delete
  60. http://farah-atiqah98.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik Farah, timekaseh join dan mugo berjaya yee., ;p

      Delete
  61. Wah...nak join tapi tak dan dah kot...malam ni dan esok agak sibuk berkejar ke sana dan ke sini...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyela, mak sorang2 je sibuk., hehe2 no worries

      Delete
  62. Saya dah join :)
    http://dsoulmyra.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik myra tuu, timekaseh join dan mugo berjaya yee., ;p

      Delete
  63. Pergi ke klcc dengan kak melah...
    Pergi hendak membeli hadiah...
    Setelah jenuh bersusah payah...
    Akhirnya dapat juga entri ini kuserah...

    Makan ikan masak singgang ...
    Harap harap cik huda yang menang ...

    Ha ha ha...

    Hambek ni wak...

    http://hnr318.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
  64. Ini lah giveaway paling susah nak join...
    Ya ampun... nak dpt kopipes link pun mcm2 bnda pelik kuar kt henfon...

    Jgn kna virus sudah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. try test cuba pakai laptop pulakk .,?

      Delete
  65. Wakkk.... tak kira .... nak menang jugak...
    Nak jugak... nak jugak...

    Ini bukan ugutan...
    Ini ... errr desakan...

    Ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh... dah keras bunyinya tu dik:)
      Kalau macam tu kakak pun nak ugut wak juga haha...

      Delete
    2. Wak macho KALAU pakai coat...
      Kalau ugut tak boleh - desak boleh kot...

      Delete
    3. Burung merpati burung gagak...
      Saya tak kira - saya nak jugak...

      Delete
    4. Banjir naik sampai buku lali...
      Naik naik sampai ke peha...
      Janganlah marah wahai kak zakie...
      Saya nak gelak ni sebenarnya - ha ha ha

      Delete
  66. Wak... blog postcard tu still x dpt follow... dia dok kuar msg whatsapps warning mcm yg sy tunjuk kt wak hari tu.
    Dh lbh 14 kali try sampai henfon jem...

    Kecik ati dah nk join...


    Hwaaaaa.... mencik mencik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaii cik huda., sian pulak., orglen xde komplen ponn., huhu2

      Delete
  67. Singgah sini join ur segmen. Harap masih diterima penyertaan ni ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik Sab, timekaseh join dan mugo berjaya yee ;p

      Delete
  68. Join your giveaway and harap masih diterima penyertaan ni ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik Sab, timekaseh join mini GA wak nih dan mugo berjaya yee ;p

      Delete
  69. keladi...dah join...nasib baik sempat..baru jumpa segmn ini...wahh meletop nampak...http://www.keladionline.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam bro keladi, timekaseh join dan mugo berjaya yee ;p

      Delete
  70. Wak kakak punya presentation di sini hihi...
    http://zakiepurvit.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam mbakyu zakie seng ayu kuwi, timekaseh yo join dan mugo2 berjaya yee ;p

      Delete
    2. Kak melah pergi ke kota raya...
      Amboi uols - speaking jawa...

      Delete
  71. join..

    http://www.masturadin.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik kak mastura, timekaseh join dan mugo berjaya yee ;p

      Delete
  72. Salam, Saya join ye. Ada yang salah tolong tunjukkan k. Terima kasih :) http://baby-pose.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik kak baby tuuh, timekaseh join dan mugo berjaya ,. ;p

      Delete
  73. Huhuuuu... dah terlepas tarikh nak joinlah Wak.
    Sob..sob..sob... sedih nih!..
    Anyway goodluck kepada mereka yang join GA tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisehh mak mrsA tuuh, blom tamat lg yee, masih ada masa smpi sblom tghmlm nih kalo mak nak join.,

      Delete
  74. join.

    http://www.yatizul.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh mak yati join GA wak nih, tp naper tak follow dua2 blog wak tu lagikk., hmmm

      Delete
  75. JOIN
    http://adna2029.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh join dan mugo berjaya., ;p

      Delete
  76. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik najwa, timekaseh join dan mugo berjaya., ;p

      Delete
  77. Yui join wak.. hehehe

    http://nusha1706.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ayat tak kreatif mana..kot ada rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik nuyui yg jeliterr tuuh, timekaseh join mini GA wak nih, dan mugo berjaya., ;p

      Delete
  78. Salam wak,

    Dah ikut syarat2 wak..
    Semoga sah ye penyertaan saya ni :D

    http://cahayahidupku2569.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak yati tuuh, timekaseh join dan mugo berjaya., ;p

      Delete
  79. Assalamualaikum wak..
    Saya join yee tapi tak ada idea kreatif la petang2 ni

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway-copy-best.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam umie yana tuuh., apsal xleh klik banner ., huhu2

      Delete
  80. Tak danlah wak nak join. Katanya tutup tengahmalam ni ikut jam wak, kan. Saya ni kalau nak join, mesti khusyuk dan tawadduk nak turut serta. Lagi pun saya kasihanlah kat depa yang lain. Manalah tau saya masuk last minute tetiba saya yang terpilih. Kehampaan pulak mereka semua. Hahaha!

    Good lucklah kepada semua peserta yang join contest Wak ni. Mesti gempak dapat kalendar fotografi hasil tangkapan Wak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestila gempak mak tuuh, tapi xlah segempak kalo mak join GA wak yg biasa2 nih jeer., huhu2

      Delete
  81. yes sempat join

    http://www.nurfuzie.com/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik ein, timekaseh join, dan mugo berjaya yee., ;p

      Delete
  82. wak minggir2... saya join ;-)

    http://aniesandyou.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik anies tuuh, timekaseh join dan mugo berjaya ;p

      Delete
  83. Pergi sogo jalan kaki...
    Ramainya peserta GA wak ni...

    Kak melah jalan ke pulau pinang...
    Harap-haraplah saya yang menang...

    ReplyDelete
  84. Rashid main gasing pangkah...
    Tiba - tiba rasa nak gelak- kah kah kah...

    ReplyDelete
  85. Kereta spot kereta mini...
    Parking dekat warung pak ali...
    Pasai pa peserta ramai sangat ni...
    Nah terimalah entri yang dikemas kini...

    http://hnr318.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html?m=1

    Bunga cengkih jatuh kat padang...
    Tuh dia gigihnya check nak menang...

    Jemur baju kat penyidai...
    Okay lah wak - bye bye ...

    ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam cik huda yg bersungguh2 tuuh, timekaseh join dan mugo berjaya ;p

      Delete
  86. Wak, saya nak kalendar tu... ^__^
    http://ujieothman.blogspot.my/2016/01/tiga-lalat-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam mak ujie tuuh, timekaseh join dan mugo berjaya ;p

      Delete
  87. all the best buat semua yg join

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat