Wednesday, 16 August 2017

PENGALAMAN PRINT 4R ONLINE MURAH

Probably ice cube inside a kitchen on the A-deck | FSO Bergading 2017

Pagi Selasa pun penulis naik kapal lagi. Hujan pun turun dengan deras tapi tidak lama.

Cerita lain.
Sebenarnya bulan lepas penulis ada membuat tempahan photobook atas talian. Tapi silap teknik. Ya sudah.

Kemudian, penulis mengambil keputusan untuk cetak gambar saiz 4R di kedai gambar biasa. Bila ditanya, amoy kedai cakap sehelai rm1 kalau cetak 25 hingga 100 keping. Penulis hendak cetak 80 keping, jadi jumlahnya lapan poh hinggit.

Kemudian, penulis cuba sekali lagi guna photobook untuk mencetak saiz 4R sahaja, bukan siap design yang akan mengambil masa yang agak lama. Bila penulis periksa Lazada ada tawaran RM10 sahaja untuk 100 keping. Jadi penulis pun segera menempahnya atas talian. Dapat baucer photobook.

Sekarang sudah siap buat tempahan dan muat-naik gambar-gambar konvo anak wedok dan majlis perkahwinan anak lanang tempohari. Jumlah kos tempahan atas talian cuma RM8 sahaja untuk kos penghantaran. Murah gila.

Nota kemaskini lalat. Pesanan cetak 4R online sudah penulis terima, sila baca di SINI.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

PDMS 3D Model based on the As-built ship | FSO Bergding 2017

7 comments:

  1. Cantik tak gambar print kat online tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. blom dpt lagi., nnti wak review ye., hehe2

      Delete
  2. saya pernah buat... tapi agak renyah jgk sbb nak kena upload dlm photobook application... sbb murah layan je laaa.... gambar ok je cantik... tapi tu la renyahhhh

    ReplyDelete
  3. nnti dh siap wak share lah gambar nya kt sini

    ReplyDelete
  4. lazada mmg selalu buat sale murah murah kan ... sebelum ni pernah beli photobook RM8 je

    ReplyDelete
  5. wak nnt review ye... sy pon tingin nk buat jg...

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly