Monday, 21 August 2017

WHAT I DID LAST WEEKEND

Pulau Arang @ Port Dickson beach | Negeri Sembilan 2017

Hujung minggu yang biasa-biasa saja lah.

Penulis telah berlarian ke key ell menghantar anak wedok dengan kawannya ke pameran anime di Sunway Pyramid.

Sempat jugalah penulis menghantar cikputih untuk di servis di bengkel Jalan Ampang Kiri. Tukar axle, thrust arm dan lower arm. Perbetulkan gear cover, tukar getah pada pintu yang rosak. Juga, servis berskala biasa tukar minyak hitam. Sampai bocor poket suar spender penulis. Aduhai

Sempat jugalah penulis berlarian ke McD Port Dickson, sambil menghirup udara angin laut yang nyaman dan sepoi-sepoi bahasa ditengahari yang panas berdeting.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Isteri Terlampau @ Harian Metro 2017

Sunway Pyramid @ Subang Petaling Jaya 2017

17 comments:

  1. Kalau tak di service kereta tu nanti merajuk dia Wak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lar makPC, kalo dua dua merajuk, nnti Wak beli lagi tiga., hahar2

      Delete
  2. banyak juga aktiviti wak ye.

    takut pula baca tajuk akhbar tu...aduss isteri terlampau pula

    ReplyDelete
    Replies
    1. weekend yg agak sibuk kehulu kehilir., lama lama lesu., hehe2

      Delete
  3. Dalam sebuk2, sempat juga Wak belek surat khabar.
    Tajuk sensasi utk melariskan jualan.
    Orang2 kita memang suka tajuk2 cegini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wong2 kito koyo iki to kang, sukak cerito tajuk2 gini loh., pong pang pong pang lungo kedai mamak njalok endog setengah masak 3 bijik.. bila layan bini 3 minit je tapi bini nak 30 minit ., camne tu kang? hahar2

      Delete
  4. Rajin Wak hantar anak2 ke Sunway. Wak tak lepas diorang naik bas ek? Bapa mithali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya kay, dorg dtg participate ade booth jual barang2 kat festival tuh, dorg bwk beg besar gedabak, mintak bapak mithali ni hantar., bapak mithali takde hal,. wehh kay, saperlar tak sayang anak, tapi ada kannn., kay kannns., huhu2

      Delete
    2. tu blom lg citer psl laki mithali ., hahar2

      Delete
  5. WAH MINAT BACABERITA SENSASI YA WAK

    ReplyDelete
    Replies
    1. nih bukan cerita sensasi artis nak glemer ye kakPah., bole la layan sikit., hehe2

      Delete
  6. rajin ye wak... dana tak tau pulak suar spender ada poket hehehhehe....

    wak suke ke kalau dpt isteri yg ganas gtu hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade je poket leh selit kat tengah2 tuu., hahar2

      Delete
  7. wak tak mambil gambar di pameran anime tu ke?

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly