Friday 13 December 2019

SEBENARAkhirnya penulis masukkan kereta Proton Saga FLX anak lanang yg bermasalah tersentak (baca, jerking) ke bengkel gearbox yg sebenar.
"Dua hari boleh siap," kata ahpek taukeh bengkel gearbox itu yg tersenyum lebar.

Cerita lalat lain. Kelmarin penulis sudah tonton wayang cerita Jumanji The Next Level yg terbaharu. Atas talian percuma dalam komputer riba yg baru diformat ke windows 10 tapi gambar dari cam yg gelap guliter. Bulu ari2 hidung pun tidak jelas. Jadi semalam penulis tonton semula cerita Jumanji itu dalam panggung wayang yg sebenar. Baru puas hati.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

5 comments:

 1. pilih la yang sebenar dan asli wak heheheh baru puas hati hasilnya

  ReplyDelete
 2. Pepatah alah membeli menang memakai sesuai untuk entry ni Wak :-)

  ReplyDelete
 3. Sebenar itu lebih memuaskan hati ye Wak.

  ReplyDelete
 4. kena tengok dalam wayang juga baru puas hati wak.

  ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Waktu Solat (Jakarta)

Lalat Knows Who You Are

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Random Old Lalat