Monday, 27 March 2017

KAMPUNG ORANG ASLI KUALA MASAI REVISITED

Jetty Kampung Kuala Masai, Johor, Malaysia.

Petang tadi, penulis bersama-sama dengan anak lanang bocah cilik telah berlarian ke pantai Kuala Masai.

Untuk membaca entri lama Kancil tersepit ditengah2 di Kuala Masai, sila sikunanti di SINI.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Jetty Kampung Kuala Masai, Johor, Malaysia.

My green pasture currently. A view from Kampung Kuala Masai, Johor, Malaysia.

Kampung Orang Asli Kuala Masai, Johor, Malaysia.

Kampung Orang Asli Kuala Masai, Johor, Malaysia.

Kampung Orang Asli Kuala Masai, Johor, Malaysia.

Kampung Orang Asli Kuala Masai, Johor, Malaysia.

15 comments:

  1. Dorang dah besar nanti tunjuk balik gambar ni uncle.. ;)

    ReplyDelete
  2. Sportingnya anak-anak tu nak bergambar ya Wak

    ReplyDelete
  3. Saya pernah lihat gambar sunset berlatar belakang kapal kargo ni dari sumber seorang photographer...sangat cantik...Mungkin ini tempatnya kut.

    ReplyDelete
  4. sporting anak2 org asli bergambar...walaupun agak comot, tapi mereka sangat comel...

    ReplyDelete
  5. wajah ceria yang asli, saya suka

    ReplyDelete
  6. Sempat jugak ye tangkap anak orang asli ajak posing hihi

    ReplyDelete
  7. Happy dan ceria je semuanya :)

    ReplyDelete
  8. Tengok anak lanang bocah cilik ni baru perasan tiga lalat ni wak gelas rupanya..

    Sporting anak2 orang asli bergambar..
    Makchaq pun orang asli jugak..(bukan orang tiruan...😬😬)

    ReplyDelete
  9. wak, entry ni memang terbalik eh?

    ReplyDelete
  10. kenapa saya masuk blog wak ni jadi terbalik. Memang setting blog wak ke ni? Ssakit tengkuk dok terteleng-teleng ni.. hahaha.

    ReplyDelete
  11. Kita tak teleng kepala tapi pusing je iphone ni ahaksss

    ReplyDelete
  12. baru rasa tak mual. tadi baca entry lagi satu terus rasa nak muntah. pening gamaknya hahaha

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly