Sunday, 26 March 2017

KONG KONG: SKULL ISLAND 2017

Kong Kong Fishing Village, Masai, Johor, Malaysia.

Pagi-pagi tadi selepas Suboh sebelum fajar menyinsing, dan selepas menghantar anak wedok ke sekolah menengahnya, penulis pun apa lagi, berlarian lah ke jeti Kong Kong Laut. Alone matcham biasa.

Cerita tajuk lalat. Sekarang panggung wayang sudah ada di Todays Market. Tidak perlu lagi ke Jusco Aeon Tebrau yang jauh disana disana. Cerita Kong: Skull Island pun amat menarik dan tidak bosan menontonnya selama 2 jam.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Kong Kong Fishing Village, Masai, Johor, Malaysia.



Kong Kong Fishing Village, Masai, Johor, Malaysia.

Kong Kong Fishing Village, Masai, Johor, Malaysia.

Zero Kilometer of Kong Kong Fishing Village, Masai, Johor, Malaysia.

Kong Kong Fishing Village, Masai, Johor, Malaysia.

Oh hi! Kong Kong Fishing Village, Masai, Johor, Malaysia.

Bonus lalat. A short timelapse video I captured this morning.


8 comments:

  1. Mesti dpt bnyk ikan kalau mncing kat sini kan wak

    ReplyDelete
  2. Lawa semua gambar2 yang diambil tu...suka tengok...

    ReplyDelete
  3. Baru tahu ada nama tempat 'Kong Kong' kat Johor.
    Gambar no. 3 tu cantik macam poskad, Wak.

    ReplyDelete
  4. uish..filem Kong Kong ni bila nak ditayangkan di pawagam?hehe

    ReplyDelete
  5. Anak pun suka buat time lapse tu walaupun cuma pakai hp cap itik je....huhu

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly