Thursday, 23 March 2017

TEMPAT MAKAN BEST & SEDAP DI JB YANG WAJIB DICUBA



Malam kelmarin, penulis telah berlarian ke pantai Senibong untuk makan makanan laut (baca, seafood). Penulis makan di restoran Selera Seafood Senibong (SSS) sudah.

Blog bukanlah hakmilik kekal.



10 comments:

  1. Wak ...

    Memang terliur sangat tgk gambar gambar seafood tuh ....

    So sini memang famous dan sedap ler ya Wak ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. memey femes dan sedap dan mahal kat JB and Singapore., sometimes org KL pon turun makan kat sini., ;p

      Delete
  2. wak ... dah lama tak g snibong tu.

    okay lagi ke wak tmpt nya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke je., tapi kalo malam minggu weekends memey penoh yee., dgn org singapore lagi datang., huhu2

      Delete
  3. itu hari g jaybee mkn kat restoran yang kat padang dataran jb kat food truck steamboat tu ...apa ke nama restorannya dah lupa

    ReplyDelete
    Replies
    1. steamboat ni wak kureng sikit sbb restoran pemalas nak soh pelanggan pulak masak makanan., hahar2

      Delete
  4. CH baru balik JB ni wak..
    Makan di Kedai Glamour Seafood Stulang..
    Perghhhh mmg terbaik sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. stulang laut memey bercinta la nak cari parking kan mkcik yati., huhu2

      Delete
  5. Salam singgah (n_n) amboi sedapnyaaaaa tgk lauk dlm gambar2 tu...terliur nih..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh singgah2 blog biasa2 wak ni., hikhik2
      kalo dh terliur sila lap sendiri ye mkcik lynn yee, hehe2

      Delete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly