SEPETANG DI TANGGA BATU - Wak Can Walk in Doha Too

SEPETANG DI TANGGA BATU

By Wak Lat - Thursday, July 15, 2021

Under the canopy,  Jalan Tangga Batu @2021
Ooh.
Petang tadi sempat lagi penulis berlarian ditefian sawah.
Dan sempat juga berlarian ke tefian fantai.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. Cantik...padi masih hijau..

    ReplyDelete
  2. Menghijau. menyejukkan pandangan.

    ReplyDelete
  3. Cantiknya pemandangan. Pandai wak amik gambar.
    Tergelak saya, baca komen Uncle Gedek kat atas. :D

    ReplyDelete
  4. cantikkk! and anyways, suka cursor baru wak ni. comeyyy gituu.. hehe.

    ReplyDelete
  5. Indah tempatnya
    Empat lima petang pun takpe

    ReplyDelete
  6. Gambar wak ambik tak pernah tak cantik!
    Hahaha uncle tanya ditefian rumah janda bila pulak tu hahaha

    ReplyDelete
  7. wow melihat hamparan sawah menghijau disertai langit yang bersih, adem terasa hati ini ^^

    ReplyDelete
  8. cantik semua pemandangan tu, cemerlang!! saya bagi A++++

    ReplyDelete
  9. wak x sggh umah blogger nayfatimah rasyid?��dkt dah tu

    ReplyDelete
  10. cantiknya gambar pakai camera atau henpon apa nie

    ReplyDelete
  11. Seronok wak dapat tengok permandangan indah hari hari berlarian tefian sawah kejap kejap tefian pantai :)

    ReplyDelete
  12. Cantiknya gambar.. kalau tak ada skill memang tak lawa

    ReplyDelete
  13. Subhanallah. Seronoknya permandangan. terima kasih Wak, kongsi pemandangan indah ni. Mendamaikan.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly