LAMA WAK LAT TAK BERSIARAN - Wak Can Walk in Doha Too

LAMA WAK LAT TAK BERSIARAN

By Wak Lat - Wednesday, July 28, 2021

The beginning  of 4 kilometer journey this morning. @2021
Ehh.
Ada juga rakan blogger yg bertanya.
"Wak udah makan, udah mandi, udah tidur?" Hahaha macam orang bercinta pula. Terharu sehh.
Sebab penulis tidak kemaskini blog merapu ini setiap hari.
Sebenarnya penulis kemaskini blog setiap hari juga.
Tapi sepoh (10) hari terkebelakang.
Boleh gitu.
Agar penguntit (pengintai aka stalker) tidaklah mengekori belakang penulis setiap masa.
Rimas tau.

Lagipun penulis agak sibuk dengan urusan memotong rumput.
Dan aktiviti hafazan agar tidak luput dan lupa.
Dan juga bertiktok.

Pagi tadi (Rabu) penulis berjalanan diperbatasan sawah padi pula.
4.17km dalamasa 1jam 19min.
Tidaklah teruk sangat.
Sebab jalan mendatar dan tiada pendakian.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. Cantiknya gambar-gambar wak ambil ni. Tenang.

    Patutlah tak perasan entri wak, rupanya sengaja set tarikh terkebelakang.

    ReplyDelete
  2. Apa jua aktiviti moga Wak dipermudahkan segala urusan.
    Cantik smua gambar Wak ambil..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilllah wak sihat.. sibuk ye bertiktok.. sy xde acc tik tok wak 😅😅

    ReplyDelete
  4. Lohhh..tik tok wak??? kerennn....

    ReplyDelete
  5. uncle lah stalker itu....

    hehehehe

    ReplyDelete
  6. Pelik juga tu kenapa terkebelakang 10 hari. Ohh kalau macam tu, kena jarang singgah ke camne. Takut wak rimas. huhu..
    Cantiknya gambar gambar wak.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly