HOW MUCH WALKING IS GOOD EXERCISE - Wak Can Walk in Doha Too

HOW MUCH WALKING IS GOOD EXERCISE

By Wak Lat - Thursday, July 22, 2021

Walking improves fitness, cardiac health, alleviates depression and fatigue, improves mood, creates less stress on joints and reduces pain @2021.
Petang penulis berjalan2 sahaja dibelakang kampung.
Sambil menghirup angin petang.

Movie lalat. Life 2017. RT 67%
2. A Quiet Place Part II 2021. RT 91%
Harini penulis tertengok 2 filem ni back to back. "Life" ni kisah kat space psl alien yg turun ke bumi. "A Quiet Place 2" pula citer psl alien yg mengamuk di bumi selepas jatuh dari space. Kebetulan je kan. Rupa alien tu pun lebih kurang sama je.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. alien2 tu x kena covid ke wak? hahahaha
    #gurau

    ReplyDelete
  2. Bagus wak exercise selalu jaga kesihatan. Quiet place 2 saya dah tengok. Mas tengok rasa nak terikut ikut diam pulak. Huhu

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly