CARA UNTUK REFUND BAKI KAD TOUCHNGO YG TAMAT TEMPOH - Wak Can Walk in Doha Too

CARA UNTUK REFUND BAKI KAD TOUCHNGO YG TAMAT TEMPOH

By Wak Lat - Saturday, July 03, 2021

2 of my expired Touchngo cards @2021
Kelmarin kad touchngo penulis sudah tamat tempoh.
Sudah lebih 10 tahun.

Kena login di portal Touch n Go.
Pindahkan baki (rm234) ke akaun e-wallet.
Senang kannn.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. Beratur kad touch n go, wak. 😊
    Wak refund ni kena apply pakai e-refund ke atau terus melalui portal touch n go?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena masuk website portal tuh, nnti apply je nak refund.. tp skrg ni wak blom dpt lg refundnye., dorg jnji dlmasa sebulan., ;p

      Delete
  2. Ohh boleh refund rupanya wak. baru tahu...

    ReplyDelete
  3. Terima kasih atas perkongsian ni. boleh dah semak status akaun tu.

    ReplyDelete
  4. Macam kad bank lak ada expired ni ek..teman pun ada..siap email bagai..sama mcm wak lat terangkan..cuma sampai sekarang tak login kat portal dia lagi..dah dkt 6 bulan..asyik luper jer..iskh...

    ReplyDelete
  5. Oh.. Senang la pakai online. Dulu pernah buat sebab kad patah, tapi di kaunter

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly