NEW JOB 2022: DAY 2 - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

NEW JOB 2022: DAY 2

By Wak Lat - Tuesday, June 28, 2022

MRT Kajang @2022

 Selasa, 28 Jun 2022.

Hari kedua bertugas memotong rumput di Kota Damansara.
Tapi mgr EIN suruh wak masuk kerja disebelah petang untuk mesyuarat sahaja.

Parkir di stesen MRT pun sudah penuh. Kajang - Surian
Terpaksa parkir cikputih diluar sana.
Parkir gratis percuma bersebelahan masjid India.

Tambang MRT masih gratis percuma.

Mgr EIN kata mesyuarat jam 2.30pm.
Tapi kemudian Mgr EIN gesa dipercepatkan mesyuarat jam 2.00pm.
Bila wak sampai jam 2.05pm pun Mgr EIN masih tidak kelihatan.
Menunggu itu suatu kebosanan kann. Khannns.
Jam 3.17pm baru mesyuarat bermula.
Layannns.

Movie lalat.
Bury My Heart at Wounded Knee 2007.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Antara Doha dan Jakarta
    Wak petani pilih Simpang Renggam

    ReplyDelete
  2. Adui penat menunggu tapi tak apa pasti ada hikmahnya

    ReplyDelete
  3. kalau menunggu kereta mbul biasanya malah ngantuk, tapi mbul belum pernah cobain mrt

    ReplyDelete
  4. lambat plak start meeting

    ReplyDelete
  5. janji melayu mcm tulah kan...letihh..

    ReplyDelete
  6. Seronok jugak masuk kerja untuk pergi meeting je. Ni mesti Wak level konsultan ye hehe

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly