Saturday, 7 November 2015

KEBOSANAN MENCIPTA KELAINAN: HULK AND THE TROUBLEMAKERS



Daily Photo Challenge: 4 Photos 4 Posts for 1 Month
Day: 7/30
Post of the Day: 4/4

SALAM hujung minggu kawan-kawan penulis semua-semua lah.

Nota lalat. Alhamdulillah, akhirnya penulis berjaya menjadi top commentator bulan lepas untuk blog cik kak Eny Abdullah, a hobbyist photographer who loves to cook! Link: Top Comentator October 2015 Review Blog 3Lalat. Terimakasih cik kak Eny diatas review blog penulis yang biasa-biasa saja ini. Tanpa kawan-kawan yang best-best itu, siapalah penulis yang ini kan.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

14 comments:

  1. tak dinafikan, Wak pun ketegori orang hebat gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak ni keje potong rumput je, apela yg hebat sangatts mak ;p

      Delete
  2. Replies
    1. hehe tq cik aiza yg masih bujang tuuu ., ;p

      Delete
  3. Kuatnya Hulk! Habis trbalik kereta dgn ironman, Hehe
    Tahniah wak. Cayalah!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hulk kao x kuat baik dok diam2 dlm umah jeer ., kehkeh2 tq cik ana tuu

      Delete
  4. Tahniah ye 3L...... bolehlah tambah bilangan jemaah lepas ni hihi.... mungkin 5 lalat ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen mak ni pon wak x brape paham, 'jemaah' tu biar terang sikit mak maksudnyer ., huhu2

      Delete
  5. Tahniah Wak...blogger Eny Abdullah? mestilah kenal pandai memasak dan gambar dlm blog semua cantik...ada masa nk baca review tu

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat