Sunday, 15 November 2015

TREE STEAK HOUSE



Daily Photo Challenge: 4 Photos 4 Posts for 1 Month
Day: 15/30
Post of the Day: 2/4

MASA di restoran Hard Rock Cafe KL itu, penulis tiba-tiba terasa hendak makan daging panggang (baca: steak). Hendak makan disitu rasa was-was sebab logo halal Jakim tidak kelihatan pun pada menu. Pesan air coke zero pun penulis minta yang dibawa dalam tin juga. Penulis ke Kampong Keramat sahaja sudah.

Blog bukanlah hakmilik kekal.




7 comments:

  1. Biru mata hitam ku..
    - selamat dah jadi darah daging..

    ReplyDelete
  2. Cafe HR tu takkan dpat sijil klau dia apply pun sebab diorang tetap serve liquor kan Wak...

    ReplyDelete
  3. Aiyoo ~ geram.. belanja cepat... !

    ReplyDelete
  4. bahaya tu takde halal jakim..

    ReplyDelete
  5. Aiihh...baru gi Keramat pagi tadi

    ReplyDelete
  6. Betul tu wak .kalau nak makan kat kedai macam ni memang kena tenfom logo halal nya..

    ReplyDelete
  7. keramat area ana dulu tu masa single mingle duk jalan enggang haha :)

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly