Wednesday, 25 November 2015

MY SECOND AND THIRD POSTCARDS COMING FROM GERMANY



Daily Photo Challenge: 4 Photos 4 Posts for 1 Month
Days left: 5/30
Post of the Day: 3/4

KELMARIN petang penulis telah menerima poskad yang kedua dan ketiga. Yang menariknya, kedua-dua poskad itu datang dari Negara Jerman. Terimakasih penulis ucapkan kepada Dorte dari Bremen, Utara Jerman and Nicola dari Ennepetal, Barat Jerman. Pautan ke blog postcrossing penulis di SINI.

Nota lalat. Dank Dorte aus Bremen, Nord-Deutschland und Nicola aus Ennepetal, Western Deutschland. Vielen Dank an euch beide und gl├╝cklich postcrossing.

Blog bukanlah hakmilik kekal.



22 comments:

  1. Replies
    1. hehe2, nnti wak fenat wak berenti lar., alalaa

      Delete
  2. pandai wak speaking german ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harhar2 speaking ke tulis makPah., ;p

      Delete
  3. Wowwwwww.... jeles nye titew...

    ReplyDelete
    Replies
    1. apalagii., mehla join cik huda tuu., ;)

      Delete
  4. Wah 3 3 dah dapat..gembira ye wak poskad nya di balas

    ReplyDelete
    Replies
    1. nih bukan balasan poskad ye., kita hntr poskad kat orglain , tp orglain (yg x sama) hntr kat kitagituu., wak nak explain pon nnti lg semua x phm., huhu2

      Delete
    2. Pening pulak baca komen wak...

      Hantar dekat orang..tapi orang lain yang balas

      Delete
  5. wahh..rasa nak German pulak, esp Bremen tu...cantikk..lots of sites to visit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. got money will travel germany la makk bukit tuuu., ammvoiii

      Delete
  6. wak tiga lalat .... hihihi. tersenyum sorang dok baca wak tiga lalat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. harhar2 ., cuma sorang je dlm dunia nama gituu ye makk lea ;p

      Delete
  7. syokknyaa dpt poskad.. SR xprnah dpt pun.. ngee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mehla join, the more the merrier., hehe2

      Delete
  8. Tumpang gembira.
    Finally penantian postcard Wak berakhir ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye mak mrsA, sabor itu poskad., harhar2

      Delete
  9. wak nak poskad dari Ampang tak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak nak apam balik ampang jeer., volee ciksal? harhar2

      Delete
    2. Kelasss wak,..poskad nak poskaf obersea je,.. ;)

      Delete
  10. Rajinnya, wak. Sekarang ni buku pun diorang buat begini. Kita hantar satu buku pada orang, orang lain hantar buku pada kita :)

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat