TERMITES KILLER - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

TERMITES KILLER

By Wak Lat - Monday, January 21, 2019

I just notice about the lapse expiry date ...

Minggu lepas, isteri penulis sudah beritahu ada anai-anai di dalam bilik simpanan itu. Habis sarung parang kontot arwah ayahanda dimakannya.

Jadi, sudah beberapa hari penulis mencari orang yang boleh membasmi dan menghapuskan anai-anai durjana itu. Bila sudah dapat dari laman FB, harga pembasmian pula yang mahal. Jadi, sementara ini dahulu, penulis belikan ubat sembur pembunuh serangga anai-anai. Tiga belas hinggit sahaja.

Kali terakhir penulis basmi anai-anai lebih kurang sepoh tahun yg lampau. Lama kann? [+ 14/6/09 Exterminating Termites in the Earth.]

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly