BAIK-BAIK SAYANG - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

BAIK-BAIK SAYANG

By Wak Lat - Friday, October 09, 2015

Bukit Belacan.

HARI ini Jumaat sudah. Hari ini penulis bercuti dari memotong rumput seperti biasa. Mungkin masa ini penulis sudah pun berangkat ke seberang lautanlah sangat. Meowwww ;p

Penulis hendak berfantunlah sikit,

Tuai padi antara masak;
Esok jangan layu-layuan., ammvoiii
Intai Wak antara nampak;kihkih2
Esok jangan rindu-rinduan., mak kanns

Nota lalat. Sila abaikan tajuk lagu Wali Band - Baik-baik Sayang itu.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. Selamat berangkat wak... moga semuanya di permudahkan...
    siap berpantun lg ...:)

    ReplyDelete
  2. salam jumaat...bercuti ke mana pula wak sorang ni

    ReplyDelete
  3. arek mareng dhi wak?
    ( nk pegi mana wak?)

    ReplyDelete
  4. nak kemana lalat ? hehehe, vacation ka ?

    ReplyDelete
  5. Wah3 siap pantun bagai.semoga dipermudahkan urusan buat wak lalat

    ReplyDelete
  6. Wak kirim salam ngan orang seberang laut...meoww..

    ReplyDelete
  7. Kalau nak komen, kena berfantun juga ke?

    Teka teki teka tekuk
    Ular mati dalam mangkuk (ssssssstttttt)

    ReplyDelete
  8. Wak nak pi berjalan masih sempat lagi berpantun..
    Baik2 jalan Wak, jatuh bangun sendiri.. hihihi

    ReplyDelete
  9. Wak bukit belacan ada jumpa belacan tak..huhu

    ReplyDelete
  10. wak punya lagu macam SM Salim la..hujung lagu ada dialog..hahaha

    ReplyDelete
  11. wak dah balik ek? baru nak kirim souvenir

    ReplyDelete
  12. ye JM pun baik2 ajaj disini. Suka semua lagu wali band, sah wak ni peminat tegar walo band kan kan kan

    ReplyDelete
  13. wak dh balik dari sarawak kan, terubok masin sekor!

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly