BAJU CAP AYAM - Wak Can Walk in Doha Too

BAJU CAP AYAM

By Wak Lat - Sunday, October 18, 2015



KELMARIN ada kawan penulis sudah memberikan satu helai baju T yang ada jenama cap ayam.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

27 comments

  1. Wah rare brand cap ayam pada baju tu Wak..
    Tentu limited edition, untung Wak.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. rare tak rare, leh order online jugakk ;)

      Delete
  2. kenapa cap ayam Wak ? ehehe.. rare =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar cap ayam tapi tetap cun., ;p

      Delete
    2. pas ni boleh buat karangan 'aku sehelai Tshirt cap ayam'..hihi

      Delete
    3. wak dah fenatt kasik chance orglen pulak buat karangn ;p

      Delete
  3. Wak orang pun ada Cap Ayam kan?.....

    ReplyDelete
  4. Kenapa cap ayam bukan itik, kambing , lembu, tikus, lipas atau gajah.. cerciter ceciter...:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kene tanye taukeh ikan sardin yg sedap tuu kenapa tak letak cap ikan sardin? biar cap ayam tapi sedapp ;p

      Delete
  5. Tuah ayam nampak di kaki, kalau cap ayam? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cap ayam dlm hati saper yg tahuuu., hehe2

      Delete
  6. Sardin cap ayam..
    - sardin goreng pedas.. perah asam limau.. khalass..

    ReplyDelete
  7. Fulamak rare lah Baju nih..nak 2 pasang ?hehe

    ReplyDelete
  8. Cap Ayam .... terus teringat Sardin Cap Ayam ... hahahhaa ... dan waktu kita zaman sekolah dulu, ada satu brand sport clothing nih yang popular, guna cap Ayam gak ... kalau tak salah Le Cock ker apa ... hehehehee

    ReplyDelete
  9. Yan pernah belikan adik baju cap ayam..masa travel kat melaka...
    :-))

    ReplyDelete
  10. kasi full review la baju tuh..nak tgok...ayam serama ke ayam belanda?hahahhahaa

    ReplyDelete
  11. Kesian ayam apalah salah depa.

    ReplyDelete
  12. jangan pandang sebelah mata pada cap AYAm... hihihihiiii...

    ReplyDelete
  13. cap ayam pun...habis juga duit belanja 2 ke 3 hari tu...hehe

    ReplyDelete
  14. ayam tino ko ayam jate ni hihihih

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly