Tuesday, 14 January 2020

SUNWAY PENANG BRIDGE



Kalau orang Key Ell panggil "penang bridge."

Penulis tidak tahulah kalau orang negeri lain sebut apa.



Cerita lalat lain. Tadi mula2 nak makan sate, tapi penulis ubah fikiran. Boleh kan?
Makanya penulis singgah ke restoran Dayang Sarawak Corner Putrajaya. Penulis hendak makan mee kolok pula.
Dulu pernah cuba mee kolok di Dayang Sarawak Corner Ampang Point kan.
Tapi gambar mee kolok penulis akan letak kemudian.

Blog bukanlah hakmilik kekal.


8 comments:

  1. betul la wak, ramai yang panggil sunway penang bridge walaupun alahai ... hehehhe

    ReplyDelete
  2. Takpe..blog sendiri.. ceritalah apa nak hihii

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum... selamat tahun baru 2020... maaf laa baru sempat nak datang jenguk ke blog ni... insya allah sy akan kembali fokus sm mcm sebelum ni.... harap2 tak serik utk terjah blog sy nanti ya...

    ReplyDelete
  4. Tak sampai lagi kat Penang Bridge ni. Hehehe. Entah bila nak sampainya

    ReplyDelete
  5. betullah tu dah rupa Penang Bridge kan walaupun bawahnya lautan kenderaan.

    ReplyDelete
  6. dulu selalu lalu sini ulang alik dari tempat customer ke rumah

    ReplyDelete
  7. Mee kolok lebih sedap dari sate..
    By the way, Sunway Bridge tu memang memanjang jem..

    ReplyDelete
  8. Dayang sarawak corner tu rasanya dah takde

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly