JPO BEFORE DUSK - Wak Can Walk in Doha Too

JPO BEFORE DUSK

By Wak Lat - Saturday, September 09, 2017

Sila goyangkan inul untuk lihat depan dan belakang seluar denim Monsieur Nicole saiz 34 baharu. Dibeli di Aeon Tebrau City.

Sabtu, 9 September 2017. Hari pertabalan Yang Dipertuan Agong. Daulat Tuanku.

Pagi sudah berlarian ke Aeon Tebrau City untuk membeli baju, seluar, dan spender anak lanang remaja yang akan memasuki alam universiti minggu hadapan.

Petang pula, penulis berlarian ke JPO (baca, Johor Premium Outlets) Kulai untuk bawa isteri penulis (yang itu) jalan-jalan. "Bosanlah kanda," katanya duduk sahaja dirumah asyik mengira duit VSSnya. OTL

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Hot green tea at Sushi King, Aeon Tebrau City.

Ferrero Rocher chocolates bought at JPO, Kulai.

Bounty candy bought at JPO, Kulai.

Buying clothes for future grand-daughter at JPO, Kulai.

aBo at JPO, Kulai.

Gunung Pulai sunset just now at JPO, Kulai. Diambil dengan phone cap aiYam.

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. Wak seluar tu milik wak ke anak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg nih wak punye suar, terbeli lar pulakk., hehe2

      Delete
  2. wow ! bakal menjadi atuk.. tahniah and alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Tak pernah sampai lagi dekat sana.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. pergh !! bounty candy tu memang kalau dapat tak ingat orang lain dah.. mahap la ye.. hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan rasa coklat ade kelapa dlmnyer., hehe2

      Delete
  5. kat mana nak carik bounty candy tu? tolong belanje n kirim kat kami . hihi

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly