PLOTAGRAPH - Wak Can Walk in Doha Too

PLOTAGRAPH

By Wak Lat - Wednesday, September 20, 2017

A younger me somewhere at Langkawi's beach during sunset ©2014. (Ooops, perot...)

Penulis juga boleh membuat awan kepul-kepul dan ombak rindu itu bergerak perlahan-lahan.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

17 comments

  1. Replies
    1. timekaseh ye cikkak., suke suki gode2 pc je nih., hehe2

      Delete
  2. Replies
    1. xnak carik yg lain kan mkcik ., ehh, hahar2

      Delete
  3. ingat mata saya yang ting tong tadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mata tingtong tu bahaya cikSal, kene cepat2 berurut., huhu2

      Delete
  4. Eh cantik ni..Kat pantai cenang ka....Camana gambar jadi gerak2...wa mcm nak tiru pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pantai lupa nama., hahar2 bole je nk tiru kasi gerak2 awan tuuu

      Delete
  5. Wahhh nak buat jugak tp camner tuh wak.?

    ReplyDelete
  6. awesome !! nanti boleh install apps nye.. hee~ habis la blog penuh dengan entri gerak2 gini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo rajin bole je buat entri gerak2 camni., hikhik2

      Delete
  7. awesome!!! nanti buat air laut pulak..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh, mkcik bukit x prasan erk air laut tu bukan gerak2 jugak., huhu2

      Delete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly