LANGSIR MASAI - Wak Can Walk in Doha Too

LANGSIR MASAI

By Wak Lat - Tuesday, September 12, 2017



Untuk baca entri lama Borong Kain Langsir di Masai, sila sidai di SINI.

Kelmarin, setelah tiga pekan (baca, 3 weeks), akhirnya langsir yang ditempah sudah siap untuk diambil dari kedai langsir. Kalau beli di Nilai 3, tunggu 2 jam sahaja sudah siap kan.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. Belum pernah tempah langsir, selalunya jahit sendiri sebab langsir simple je....

    ReplyDelete
  2. Satu set untuk semua tingkap ekkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep betul, satu set corak yg sama semua utk semua tingkap, pintu bilik semua2 lahh., hehe2

      Delete
  3. Cantik..alhamdulillah berlangsir baru la nampaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. berlangsir baru selepas raya., hehe2 timekaseh mkcikPC

      Delete
  4. Senang tempah aje langsir ni.
    Tau siap.
    Tapi kalau pandai jahit sendiri lagi jimat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lar kang WP, mana yg mudah., kalo kaki bangku mana nak menjahitnyer sendirik., hehe2

      Delete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly