MY NEW PASSPORT - Wak Can Walk in Doha Too

MY NEW PASSPORT

By Wak Lat - Wednesday, September 13, 2017



Untuk baca entri lama New Year My New Passport, sila samatara di SINI.

MALAM tadi penulis sudah membeli sebuah cakera keras luaran (baca: external hardisk). Penulis beli di Danga City Mall JB saja. Berikut adalah spesifikasinya untuk rujukan penulis semata-mata. My passport WD (Western Digital.) 2TB, 3 year limited warranty. Auto and cloud backup security. Harga RM399. Transaction: PC Image Danga City Mall Johor Bahru.

Juga penulis beli USB port yang baru juga.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. perrghhhh patut laa buka je blog wak ni ada bau2 kedai ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleehh.,cik kak anies nih, gurau2 pula pagi2 nih., hikhik2

      Delete
  2. Replies
    1. hehe2, ni external hardisk saiz passport je., hehe2

      Delete
  3. tu dia pasni lagi byk la gama wak snap haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdela, byk dah gmbr., nk buat backup pulak, takut hilang terdelete ke ape., huhu2

      Delete
  4. 2TB..byk boleh simpan..dgn cloud lg...ingatkan passport buku merah yg itu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. paspot buku merah tu setakat ngecop seberang tambak je lah mkcik bukit., hehe2

      Delete
  5. besarnya storeage 2 TB wak,
    boleh store kapal perang, keta kebal kan...
    terkenang zaman guna disket..

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly