Sunday, 15 March 2015

PERPUSTAKAAN SIR HENRY GURNEY



KADANG kadang saya melayan kebosanan hingga ke bandar Seremban yang tiada apa-apa yang menarik dan merakam gambar animasi air pancuran saja.




13 comments:

  1. da mcm berada kat oversea je ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangunan je mcm kt oversea kan makk., kek soromban je makk ;D

      Delete
  2. colonial building di waktu malam..agak menyeramkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betulla mak kaki bukit, meremang bulu mata saya nak amek gambar je pun ;p

      Delete
  3. awat macam ada effect seram je ni bang,,nice shot

    ReplyDelete
    Replies
    1. maneder efek seram bro, air pancuran sajeer., hehe2

      Delete
  4. Replies
    1. timekaseh ye mak suka gambar2 saya yang tak seberapa biasa biasa aje nih ., jangan serik2 datang kemari lagi yee ;D

      Delete
  5. saja nak bagitau, rumah mak mertua saya kat seremban...
    ok, bye...
    hahaha...

    ReplyDelete
  6. cantik desing library tu...x masuk baca buku :-)

    ReplyDelete
  7. Eh cantik ar gambar bawah sekali tu . Agaknya photographer ni jiwa dia seni ek...

    ReplyDelete
  8. cantik videonye....dah lamer jugak rietta xshot panorama waktu malam...agak kekangan masa sedikit kebelakngan nie...

    ReplyDelete
  9. cantik pemandangannya.. saya pon dah lama tk ke.situ...

    ReplyDelete

terimakasih diatas komen2 semua ye ...

House Fly