Sunday, 15 March 2015

PERPUSTAKAAN SIR HENRY GURNEY



KADANG kadang saya melayan kebosanan hingga ke bandar Seremban yang tiada apa-apa yang menarik dan merakam gambar animasi air pancuran saja.




Labels: , ,

13 Comments:

At 16 March 2015 at 08:02 , Blogger dear anies said...

da mcm berada kat oversea je ;-)

 
At 16 March 2015 at 08:07 , Blogger nohas said...

colonial building di waktu malam..agak menyeramkan..

 
At 16 March 2015 at 14:44 , Blogger yen(toka ziizokukuto) said...

awat macam ada effect seram je ni bang,,nice shot

 
At 17 March 2015 at 06:08 , Blogger Norhanafizah Husain said...

Cantik gambar-gambar dalam blog ni

 
At 17 March 2015 at 06:25 , Blogger Wak Lat said...

bangunan je mcm kt oversea kan makk., kek soromban je makk ;D

 
At 17 March 2015 at 06:26 , Blogger Wak Lat said...

betulla mak kaki bukit, meremang bulu mata saya nak amek gambar je pun ;p

 
At 17 March 2015 at 06:27 , Blogger Wak Lat said...

maneder efek seram bro, air pancuran sajeer., hehe2

 
At 17 March 2015 at 06:27 , Blogger Wak Lat said...

timekaseh ye mak suka gambar2 saya yang tak seberapa biasa biasa aje nih ., jangan serik2 datang kemari lagi yee ;D

 
At 17 March 2015 at 07:18 , Blogger wahida said...

saja nak bagitau, rumah mak mertua saya kat seremban...
ok, bye...
hahaha...

 
At 17 March 2015 at 15:45 , Blogger Jari Manis said...

cantik desing library tu...x masuk baca buku :-)

 
At 19 March 2015 at 08:07 , Blogger OKje said...

Eh cantik ar gambar bawah sekali tu . Agaknya photographer ni jiwa dia seni ek...

 
At 20 March 2015 at 09:24 , Blogger HeNRieTTa JoSe said...

cantik videonye....dah lamer jugak rietta xshot panorama waktu malam...agak kekangan masa sedikit kebelakngan nie...

 
At 9 April 2015 at 07:21 , Blogger Tinta Farah D said...

cantik pemandangannya.. saya pon dah lama tk ke.situ...

 

Post a Comment

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home