LAKI DAY - JUMAAT THE 13TH - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

LAKI DAY - JUMAAT THE 13TH

By Wak Lat - Friday, March 13, 2015



MALAM Jumaat kelmarin saya sudah merempit ke Seremban, konon mencari ikan bakar sedap. Tersesat juga sehingga ke Damsyik begitu. Layanan yang terbaik, baru 5 minit buat pesanan, nasi briyani ayam wahid sudah terhidang.

Hari ini 13 haribulan hari jumaat. Tadi malam ialah malam jumaat. Omputih cakap 'unlucky day'. Jodoh rezeki ajal maut semua gusti Allah tentukan.







  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. ayam suku? heheheheh gelak plak sy bc ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak tulis panjang jadinya 'ayam potong suku bahagian', boleh? hehe2

      Delete
  2. semalam pun JM kn nasi Arab..sedap sgt..rasa seperti nk kawin ngan pak Arab!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo JM yang jelita kawen dgn pak Arab, abes mak Arab sape nak kawen pula., huhu2

      Delete
  3. Hari lelaki ker..hari bertuah? ;-))
    Rajin bangat jalan-jalan cari makan yer.. Nasi Arab Damsyik yang ni dekat jerr... dengan rumah Mrs. A

    ReplyDelete
  4. amboi,,,bawak jiwa pergi damsyik yee,,,layan tak briyani tu???

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah
    sebenarnya dah lama saya tak pekena nasi arab
    nasi dia sedap, beras panjang
    ayam dia kesat je, bako sampai kering
    i like ^_^

    ReplyDelete
  6. Lama tak pekena nasi Arab....mau kena cari ni hihi....
    Mana satu 3L ni? Tak pernah kenal pun tau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak paham, mak tanya apa ni? Kalau nak tau alamat restoran nasi arab damsyik ni bole google je, kat gambar menu kat atas tu pun dh ada alamatnya., ke mak nk tanya lain? hrmmm ;p

      Delete
  7. best ka makan nasi arab, kenapa saya tak boleh telan menu sebegitu...pernah makan di melaka, kat pusat bowling air keruh...tapi tak habis...

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly