CORONATION DAY - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

CORONATION DAY

By Wak Lat - Thursday, March 26, 2015



SAYA bukanlah fotografer bertauliah yang dijemput ke dewan istana untuk majlis kemahkotaan sultan, jadi menembak dari jarak jauh diatas jejambat Sungai Chat saja pun sudah memadai.

Blog bukanlah hakmilik kekal.




























  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. mcm peel manusia ek ni spnjang majlis kemahkotaan sultan johor tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. seperti cerita dongeng dulu dulu, rakyat dari pelusuk kampung pun datang berpusu-pusu menghadiri hari kemahkotaan sultan ., ;p

      Delete
  2. Rugi plak tak menempel time ni... Mesti meriah kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. meriah giler., tapi hari pon panas terik., tp masa ni cik kak SS katne? ;D

      Delete
    2. Tengah menempel kat tempat lain... ha ha ha..

      Delete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly