CABARAN MENULIS ENTRI DENGAN TULISAN TANGAN - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

CABARAN MENULIS ENTRI DENGAN TULISAN TANGAN

By Wak Lat - Monday, March 16, 2015



SALAM. Hee dalam kesibukan tugasan pun saya sempat lagi menyahut cabaran menulis entri dengan tulisan tangan saya yang buruk ini. Cabaran dari blogger lekatlekitgurl. Maafkan saya kerana membuat entri yang poyo sebegini.

Nota lalat. Sila lawat blog cikpuan [lekatlekitgurl] untuk menyahut cabaran. Tiada paksaan dan tiada hadiah ya. ;D

Blog bukanlah hakmilik kekal.



  • Share:

You Might Also Like

30 comments

  1. hahahhaa kreatif saya suka. apapun thanks sudi sahut cabaran ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama thanks cik kak suria , hehe malunya saya tengok tulisan cakar ayam saya sendiri ;-p

      Delete
  2. hahahhaa kreatif saya suka. apapun thanks sudi sahut cabaran ni.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hehe2 chomey sbb ada mainan budak budak kann ;p

      Delete
  4. Replies
    1. timekaseh mak, tapi ini bukan peraduan takde hadiah apa2, cuman suka suki sajeeeew ;p

      Delete
  5. Replies
    1. hihi2, kreatif la sangatt., entri suka suki saje ye cik kak eny ituu ;D

      Delete
  6. terbaek la... comey nau tulisan tangan ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuih2 chomey keww tulisan orang dh berumur nihh., malunya sayaa., ;p

      Delete
  7. Serius tulisan tu kena dengan photocomm ala2 komik ni..! teruja nk buat jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee, apalagi bro, buatlah skrg, jgn tungguuu., huuuhuu2

      Delete
  8. hehe.. comel plak tengok.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan tengok je, leh join buat lagi chomeyy., hehee2

      Delete
  9. ok lah tu tulisan masih bileh di baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. 'bileh'? tu bahasa ape cik JM yg juliterr ituuu., kihkih2

      Delete
  10. Replies
    1. hihi2 timekaseh ya mak cik ash, biasa suka suki jeew., ;)

      Delete
  11. ok je tulisan tu...janji boleh dibaca...
    comel je entry ni...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo chomeyy silalah cik kak buat entri jugak., ngehngeh2

      Delete
  12. Kreatifnyerrr.... hand writing pun cun boleh dibaca dengan jelas, tapi macam pompuan sikit ngeh..ngeh..ngeh...

    ReplyDelete
  13. Haha, comel je entry tulisan tangan ni. Tak sabar nak join jugak. Tunggu!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak jangan tunggu, buat sekarang yee., hehee2 tapi takde hadiah yee ;D

      Delete
  14. rajinnya lah capture satu-satu siap berdialog. hehe.

    ReplyDelete
  15. cute jer entry ni...kreatif sangat...

    ReplyDelete
  16. Cantik tulisan awak 3L .....
    Tahniah ye kerana berjaya menyahut cabaran SLLG...

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly