GREEN THINGS ON MY BALCONY - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

GREEN THINGS ON MY BALCONY

By Wak Lat - Tuesday, March 17, 2015



Entri meracau.
Pasal hijau di balkoni ku.
Pokok bunga raya. Hijau.
Pagar balkoni ku. Hijau.
Rumah nun di kejauhan.
Juga hijau.

Jiwa jangan kacau.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. ruang yg kecil kalau pandai diolah akn terserlah keindahannya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini ajelar pokok yang bernyawa dalam umah sy makk., pemberi oksigen katanya., heee

      Delete
  2. Replies
    1. kan sy dh tulis atas tuu, pokok bunga raya kaler kuning mak yee., hiii

      Delete
  3. Ada unsur ketenangan di situ :)

    ReplyDelete
  4. Hijau...sejuk mata memandang...

    ReplyDelete
  5. Saya suka pokok hijau. menenangkan :)

    ReplyDelete
  6. Cantiklah pulak gambar pokok hijau di penjuru balcony mu itu 3 L....unik ar...

    ReplyDelete
  7. Hijau warna yang mendamaikan :)

    Done follow Tiga Lalat ye :) #6

    ReplyDelete
  8. cantik..janji ada tumbuhan penyejuk Mata penyumbang oksigen barulah hidup ceria tanpa stress

    ReplyDelete
  9. dan semuanya pun hijau. hehe

    ReplyDelete
  10. x lama lagi berbunga lah tu bertambah berseri balkoni tu nanti

    ReplyDelete
  11. pokok hijau! i like! hehe. wslm..sori baru jawab salam..dah lama tak buka blog 😀

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly