KEBOSANAN MENCIPTA KELAINAN: WOODLANDS - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

KEBOSANAN MENCIPTA KELAINAN: WOODLANDS

By Wak Lat - Saturday, March 21, 2015



KELMARIN saya sempat lagi berjalan-jalan ke seberang tambak. Sebenarnya saya menaiki bas dari Larkin sehingga ke Woodlands sahaja. Tiada yang menarik untuk saya ceritakan disini, hanya gambiran sahaja yang dapat saya paparkan. Dan saya telah mencapai hajat tujuan saya ke pulau temasek ini, iaitu:

1. Membeli suratkhabar The Straits Times & Berita Harian - done
2. Ehem, ehem (ikut gaya Ibrahim Pendek) - done
3. Mengambil gambar tambak johor dari flat HDB - done

Blog bukanlah hakmilik kekal.





























  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. tak pernah menaiki bas ke woodlands.. Pengalaman jg tu klu dpt

    ReplyDelete
  2. jalan-jalan ambik gambar. hehe

    ReplyDelete
  3. itu je..jauh nye g beli surat kobar :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee2., taklah sejauh melbourne kalo stakat nk beli suratkobar jer kanns ;D

      Delete
  4. jalan2 ambil gambar ok juga ye klu dah bosan.done mission!

    ReplyDelete
  5. cantiknya masjid an nur tu!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. cantik gambar-gambarnya.. lama tak woodlands ^_^

    ReplyDelete
  8. Dah lame tak jejak kaki ke singapore..

    ReplyDelete
  9. Masih belum berjaya nak ke sana..

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly