KEBOSANAN MENCIPTA KELAINAN: LE TOUR DE LANGKAWI - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

KEBOSANAN MENCIPTA KELAINAN: LE TOUR DE LANGKAWI

By Wak Lat - Monday, March 09, 2015

Caleb Ewan | Le Tour de Langkawi | Pulau Langkawi | Kedah 2015

SEMALAM saya sudah pergi menangkap gambiran orang berlumba basikal. Memey penat seh. Amaran: ada 43 foto (tidak termasuk gambar bikini).

Nota wikipedia lalat. The Tour de Langkawi is a multiple stage bicycle race held in Malaysia. It is named after the archipelago Langkawi, where the first edition started and finished. The race has been held annually since 1996, primarily in the month of February. It usually consists of 10 day-long segments (stages) over 10 days.


















































































  • Share:

You Might Also Like

16 comments

  1. Semoga dipermudahkan tapi yang berlumba aje berbasikal ke photographer pun sama?

    ReplyDelete
  2. gambar ni amik pakai macro lens ke normal lens ek.. sukerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. normal zoom lens je cik kak ciklily ya ;D thanks for sukerr gituu

      Delete
    2. chup , gmbr yg mana satu? gmbr last dlm semejid tu amek pakai iphone cap aiYam jakk., ahhak ;D

      Delete
  3. peerrrghhhh!! terbaik la wak... tapi gambar paling epic ialah gambar cermin mata kat dalam masjid tu, memang dashyat... saya sukeee

    ReplyDelete
  4. Kalau kita berpanas untuk ambik gambar2 begini memang akan memenatkan... kalau tak kuat boleh jatuh demam... semua gambar2 yang ditunjuk tu memang cantik... satu hasil kerja yang baik... mungkin kita ada berjumpa di mana2 nanti kalau ada event... saya pun ambil gambar untuk event2 begini tapi untuk Langkawi hanya Ironman... saya tak curi gambar tapi saya curi idea untuk angle yang baik...

    ReplyDelete
  5. Subhanallah cantiknya termasuk yang berbikini tu... hi hi

    ReplyDelete
  6. salam kenal bro,,
    wahhh,,,gambar dirst tu,,pembakar semangat peserta eh???hahahah,,pastu gambar kat tepi pantai tu,,,pembakar semangat fotographer kan??hihihihih

    ReplyDelete
  7. waaa terer ambil gambar, angel yg cantik ...

    ReplyDelete
  8. waaa terer ambil gambar, angel yg cantik ...

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly