Friday, 18 September 2015

PUNCA UTAMA Imam Masjid Negara DITAMPAR Pak Arab Kini TERJAWAB



JUMAAT, 18 September 2015.

TIADA yang menarik penulis hendak tuliskan dalam diari penulis yang biasa-biasa sahaja ini (baca: mundane life). Lagipun sejak dua menjak ini kesihatan penulis sedikit terganggu selepas turun dari mendaki Bukit Tabur East kelmarin. Sengal-sengal dan kebas-kebas terasa seluruh badan dan otot-otot penulis. Nampaknya kenalah selalu penulis mendaki bukit dan bukau dan busut lagi. Dan lagi.

Nota lalat. Sila abaikan tajuk. Sebab PUNCA UTAMA rakaman video penuh cctv Imam Masjid Negara DITAMPAR Pak Arab Kini TERJAWAB !!! Google saja, ini cerita viral hari ini. Jangan marah dan selamat beramal. Updated: gambar dibawah dari Utusan Malaysia, Sabtu, 19 September 2015.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

14 comments:

  1. Ceh! tajuk bisa buat Mrs. A click dengan kelajuan cahaya ngeh!ngeh!ngeh!
    Ingatkan wak pun ada di tempat kejadian tadi.
    Anyway semoga dikurniakan kesembuhan dengan kadar segera.
    Cuaca berjerebu memang ramai yang sakit, Mrs. A pun baru baik dari demam

    ReplyDelete
  2. HEH..HEH..BUAT SASPEN JER WAK NI...

    ReplyDelete
  3. hehehehehe..PC dah abaikan wak..

    ReplyDelete
  4. otot terkejut..baru warming up,...kesian imam tu..

    ReplyDelete
  5. Get well soon tiga lalat..
    Baru tengok video tu td, dikatakan mamat tu kurang siuman.. Wallahualam.. :-)

    ReplyDelete
  6. Wak ni saja tau.. cepat2 je klik nak tahu punca pak arab tu tampar imam..
    Bawak2 berehat wak.. jarang2 sekali mendaki memang terkejut sistem saraf semua..:D

    ReplyDelete
  7. aaarrgghhhh curious sgt nak tau sebabnya huuuu

    ReplyDelete
  8. Cehhh sabo je lh... suka tau... tajuk lain citer lain...

    Dont judge entry by its title sgt... haha

    ReplyDelete
  9. Eno memang sentiasa simpan..senang kalau waktu kecemasan dah ada..

    ReplyDelete
  10. wak mmg selalu buat 'la Wak'....itu ke puncanya...ishh..dalam masjid pun kena ehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah,..ingat suara halus tu ditinggalkan kat luar. Macam2 lah. Kesian pada yg ditampar & yg menampar.

      Delete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly