THE SHIP - Wak Can Walk in Doha Too

Waktu Solat (Qatar)

THE SHIP

By Wak Lat - Wednesday, September 16, 2015



MALAM kelmarin penulis sudah merempit ke Kampung Baru. Mula-mula penulis teringin hendak menangkap gambiran KLCC tetapi jerebu teruklah sangat. Jadi, penulis menjamu selera daging panggang (baca: blackpepper steak) di restoran The Ship sudah.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

23 comments

  1. Malam2 keluar gambar macam gini..buat lapar ajek :D

    ReplyDelete
  2. WAH SEDAPNYA MENJAMU SELERA YA..NK SEKETUI DAGING TU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap mak, sambil menambahkan kolesterol jee., huhu2

      Delete
  3. dah lama tak dengar restoran The Ship selepas timbulnya beratus-ratus restoran baru yg macam cendawan mekar lepas hujan. Penuh dgn nostalgia tempat tu :)

    ReplyDelete
  4. sedapnya daging black pepper tu,steak ye? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaa, steak ye ., blogger baru ke nih? hrmm

      Delete
  5. Sedapnya chicken chop..adoi jejes air liur dah la puasa.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak kutu, nih bukan chicken chop chop ye, ni beef steak je., huhu2

      Delete
  6. wow cukup ke tu? nampak mcm nipis jeww daging tu huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cukup leteww mak, tangki wak kecik jeeer., hehe2

      Delete
  7. femes jugak the ship ni..tak pernah sampai pon lagi..

    ReplyDelete
  8. banyak nyamuk la kat the ship :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak leh bawak spray shelltox ke bygone ke ., bwk kelambu pon bolee., harhar2

      Delete
  9. Wak... try lah me'nate steak ... terbaek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari2 wak limpas restoran menate nih dan wak akan tringat .. "menate sundal bertudung paling binatang menyalak real anjing! puiii puashati tak neraka?" - kata azwan ali

      http://www.ohmedia.my/2015/06/dimaki-azwan-ali-nur-azira-diundang-berbuka-puasa-di-menate.html

      Delete
  10. teringat lagu ,,,

    Starship - Nothing's Gonna Stop Us Now

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyanyila satu kak linda tuu., lagu 1987 yg penoh nostalgia kanns ;p

      Delete
  11. dh lama x mkn di the ships ni..dulu waktu sewa d kg baru kerap gak ke sini...ada lagi tak tikur besar berkejar kejaran kat sana

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly