![]() |
Dusty LCD monitor screen. |
TIBA-TIBA komputer riba (baca: laptop) penulis ini padam di pagi kelmarin. Bila penulis memulakan kuasa (baca: power on) laptop masih tidak dapat masuk ke Windows. Penulis yakin bahawa laptop penulis ini sudah dijangkiti virus yang sangatlah jahat.
Sekarang penulis sedang berusaha sedaya upaya untuk memformat dengan cd prasimpan yang penulis telah sediakan dahulu. Dan dengan ini penulis ada sebab musabab untuk tidak mengemaskini blog merapu penulis ini untuk beberapa hari atau beberapa bulan.
Blog bukanlah hakmilik kekal.
17 comments
Adoi beberapa hari boleh terima..makan bulan tu janganlah wak...ada yg merindu nanti.eceh..hehehe
ReplyDeletereboot?haiya..cik lappy merajok kot..hahaha
ReplyDeleteKalau lappy risak..handphone canggih wak kan ado
ReplyDeleteKita punya laptop lagilah terus tak boleh on huhu....sudahnya duklah situ sampai jadi tukun haha....
ReplyDeletelappy ai merajuk sebab kipasnya takmo berfungsi.. belum nak hantar service lagi.. :(
ReplyDeletea penulis memulakan kuasa (baca: power on) laptop masih tidak dapat masuk ke Windows (baca: TINGKAP BANYAK)
ReplyDeletebaru nak tulis tukar window jadi tingkap :)
DeleteHahaha
ReplyDeleteamvoi alasan lettew hehe
ReplyDeleteFormat wak.. Format.. Tp kalo rajin carilah virus yg lagi power makan virus yg sedia ada... Selamat mencuba.. :D
ReplyDeleteLaptop saya selalunya keluar blank skrin kaler putih. Restart banyak kali baru berjaya masuk Windows. Rasanya terjangkit virus jahat jugak. T_T
ReplyDeletelappy dah ok ke? ...
ReplyDeleteAlasannnn...
ReplyDeletePakai henpon canggih manggih Wak pun boleh hapdet entri.. :D
Cian laptop wak meragam sejak iPhone 6S launched.. Laptop pun ada perasan tau.. hehehe
ReplyDeleteaduhai.. part lappy kalo rosak or hang or shut tetiba mmg perit..
ReplyDeleteformat wak format jgn x format ;-)
ReplyDeletesyukur...x lama kan dia 'merajuk'
ReplyDeleteSalam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.
Majulah Sukan Untuk Negara