IPU MASAI 134 - Wak Can Walk in Doha Too

IPU MASAI 134

By Wak Lat - Friday, September 11, 2015



SABTU. 11 September 2015.
Indeks Pencemaran Udara (IPU), (baca: API, Air Pollution Index) di kotaraya dan negara semakin teruk. Gambiran pagi dan tengahari hari ini.

"IPU Masai 134," isteri penulis (yang itu) melaporkan melalui sistem pesanan ringkas.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

13 comments

  1. Tinggi tu ipu nya wak ..kena kurangkan aktiviti dekat luar

    ReplyDelete
  2. jerebu tebal anak sekolah jadi mangsa ramai yg selsema n batuk2...

    ReplyDelete
  3. musim jerebu dtg lagi..harap Allah turunkan hujan dgn lbih kerap utk menghapus jerebu..Amiin!

    ReplyDelete
  4. Baru sahaja pulang dari Ayer Hitam Johor....di sana kepala tak rasa pening.....sampai di Perak terus pening kepala....perbezaan mendadak IPU kot...

    ReplyDelete
  5. sebelah penang ni hari ni baru terasa teruk sejak 2 hari tak hujan..

    ReplyDelete
  6. kena cari topeng macam tahun2 sudah jugak.....jerebu teruk!

    ReplyDelete
  7. my kakak my abang semua dok masai ... kesian diorang berjerebu teruk

    ReplyDelete
  8. Moga keadaan kembali reda. Take care semua

    ReplyDelete
  9. Kena pakai face mask dah ni....
    Moga keadaan jerebu tak makin melarat.

    Wak, baru perasan wak tukar header. Tu gambo metronome kan?

    ReplyDelete
  10. nak bawak kenderaan pun xberapa nk nampak.. mengharapkan hujan lebat yg turun waktu ptg

    ReplyDelete
  11. hari ni d tempat JM dh kurang sikit...sbb hujan semlm dan hari ni

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly