Wednesday, 9 September 2015

WW: AKU CINTA PADAMU



9 September 2015. HARI Rabu tanpa kata (sepatutnya).

Nota lalat. Pada mulanya penulis tidak ingin menceritakan disebalik kertas terbang (baca: flyer) diatas disebabkan hari ini adalah 'Wordless Wednesday'. Tapi ramai rakan-rakan yang berasa pelik (baca: curious) sehingga berguling-guilingan. Kasihan kan. Ceritanya begini,

Olehkerana penulis berasa bosan tahap sederhana, maka kelmarin penulis telah mendapat idea untuk membuat suatu entri lain dari yang lain. Jadi, penulis cetak kertas terbang diatas dan penulis tampal sendiri ditiang itu dan penulis merakamkan gambar untuk sekadar hiburan semata-mata. Kalau penulis terjumpa pun kertas terbang diatas yang ditampal oleh orang lain ditiang-tiang elektrik TNB atau pokok-pokok, penulis juga akan berasa pelik. Jadi penulis berharap rakan-rakan dapat menganggap ini sekadar hiburan saja. Jika ada rakan-rakan yang tersentap, iri hati, terluka dll, penulis memohon ampun dan maaf. Harap maklum dan selamat beramal.

Tapi ada saja orang yang tidak puas hati dan sakit hati, sampai hati kata penulis ini poyo lah, kaki penipu lah, kaki perempuan macam ustaz poyo jilake bini 13 itu lah. Masih ada lagi yang tidak percaya penulis yang tampal kertas terbang itu dan ambil gambar sendiri. Tidak mengapalah, tiadalah penulis kisah. Lagipun blog ini penulis sendiri yang punya.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Ini adalah karya yang asli yang penulis reka sendiri:



55 comments:

  1. Tu siti nurhaliza ke siti saerah? Ke siti yang menaip? He he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. siti masa muda yee., tau xper ;p

      sibbaik wak x kopipes muka SS yg kacak lagi tampan tuuu., takut nnti ade org yg x menahan fengsan lar fulakkk ;D

      Delete
    2. siti yg menaip terlibat eh SS..hahaahhahaaa

      Delete
    3. SS saja nak provoke cik Siti yang menaip tuu., jap lg maila cik siti ., kihkih2

      Delete
  2. Replies
    1. cinta bukan terpaksa mak kakPah kann ;p

      Delete
  3. Just curios ...

    Iklan apa ya ? Apa yang di cari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan iklan ye bang., tak lama kat obersi tu smpi tak kenal artis tempatan., huhu2

      Delete
    2. JM pun tertanya soalan yg sama

      Delete
    3. hiburan semata2 la cik JM., tukan laguu., bukankah lagu untuk menghiburkan., kalo rasa tak terhibur sila abaikan saja., huhu2

      Delete
  4. lagu zaman remaja..cinta monyet..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 15 tahun dulu mak maseh remaja jelita kann., hehe2

      Delete
  5. Kesian Dato Siti, muka cun atas kertas a4 je. Print la poster keee. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe2, kalo dah muka chantek ayu jelita letak atas paper hitam putih pun tetap manis menggoda., kan cik kak Echah kanns., ;p

      Delete
  6. masa lgu ni fofular sy tgktn 4@5...tahun 1996@1997..sy kalau nyanyi lagu ni sebijik mcm suara Siti....motip nk bgtau??? hehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. silap tu kak., harhar2., ker suara dato Siti yg sejibik mcm suara cik kak tuuu., ;p

      Delete
  7. apa motip fylers tu..dah mcm WANTED lak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. propa je, hiburan semata2., bukankah lagu untuk hiburan, takkan hari2 nak baca citer politik saja kann., cik JM kannns ;p

      Delete
  8. kalau dh cantik dan comei mcm tu mmg jadi REBUTANG!

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglar datuk K kann., cik JM kanns ;D

      Delete
  9. ni zaman datuk k cuba ngorat siti

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa ni siti x kenal datuk K, katanye larr., dh ujong2 nak kawen datuk K dh cerai dgn bini tua baru kenal., huhu2

      Delete
  10. Replies
    1. Lol, dont be curious la uncle tom., just for fun., poster lagu siti nurhaliza zaman dulu2 yang pernah popular., since today is 'Wordless Wednesday' I dont explain about the poster.,

      Delete
  11. Replies
    1. aisehh, teringin keew cik en ? kihkih2

      Delete
  12. Wak dah tanggal ke belum tu? biar aje kat situ ke? wak ni kan dok xdok wat lawak betul lah...hahaha...letak link blog wak banyak2 kat bawah tu, kasi org terjah.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dont worry ye, wak dh tanggal,
      xyahla nk terjah, brg yg lama jgn dikenang uools., hikhik2

      Delete
  13. Replies
    1. siti sifir je dah lama bebienornya wak x nmpk., harhar2

      Delete
  14. nasib letak explanation...idak saya pun pelik iklan gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tular makk, ingtkn nk buat entri senyap sunyi hari Rabu ., xde maknanyer., huhu2

      Delete
  15. Mak aihhhhhhh..
    1st time bukak.. baru sorang komen.. bukak second time.. dah berderet komen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibbaik xde butang likes, kalo tak mesti dah juta2 lemon org dok likes., harhar2

      Delete
  16. caya caya... klu tak caya kang sentap lak

    ReplyDelete
  17. Hahah..ade gak iklan cmni..mmg kretip btul..org gomen ckp memang rare la ...

    Nanti leh la 3 lalat buat lagi keje2 rare ni...ni nak follow ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm iklan tapi bukan iklan ye., thanks la org gomen sudi jenguk2 komen2 follow blog mrapu wak nih., hikhik2

      Delete
  18. Replies
    1. gelak tak guling2 takper ye cik kak anis ;D

      Delete
  19. p/s mastan ghani tu x jauh dari menara condong

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo oke, thank you for the info tuuu., ;p
      tp nak tungu kalo ada cawangan baru kat key ell nih.,

      Delete
  20. Aiyok dato ct zaman muda..jadi kerja wak lalat ni sndiri tampal sndri snap huhu

    ReplyDelete
  21. I suka lagu Tok T tu..
    Nostalgia I dan hubby masa tgh
    cintan cintun berbelas taun dulu ..

    ReplyDelete
  22. Tok CT maintain comel sampai sekarang

    ReplyDelete
  23. Setelah Mrs. A teliti dan baca flow entry ini apa yang Mrs. A faham ini adalah entry perli muahhaaaaaaa...
    Betul tak cikgu?

    ReplyDelete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat