CAN SMARTPHONE BEAT 11 YEAR OLD CAMERA - Wak Can Walk in Doha Too

CAN SMARTPHONE BEAT 11 YEAR OLD CAMERA

By Wak Lat - Monday, September 06, 2021

My old Lumix GF1 @2021
Isnin.

Semalam petang hujan turun dengan lebat.
Petir kilat sambar menyambar.
Guruh dentum berdentum yg luarbiasa kuatnya.

Ooh.
Pasal kamera lama penulis.
Nampaknya masih bernafas.
Walaupun sudah 11 tahun usianya.
Akan kembali beraksi.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. wow terbaik la cmre 11 tahun masih berfungsiiii wow

    ReplyDelete
  2. Hahaha sama gak kamera lama pun dl Lumix..
    Dah jadi arwah dah...tp mmg puas hati guna kamera!

    ReplyDelete
  3. seronok kan guna kamera. Tapi lah ni pakai phone je. Tapi sayang pulak pada kamera yang lama yang terbiar didalam gobok.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly